premiu ceresit

10.000 de euro – Marele premiu oferit de Ceresit a ajuns la Timisoara

07 decembrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Marele premiu de 10.000 de euro, oferit de Ceresit în urma campaniei „Cu CM 11 PLUS plachezi, 10.000 EURO  încasezi!”,  a ajuns la doamna Sabău din Timişoara.
Desfăşurată în perioada 13 august - 31 octombrie 2012, campania a avut un real succes, promovând spiritul de competiţie ca fiind elementul cel mai important pentru concurenţi.

„Când am fost anunţată că am câştigat cei 10.000 de euro mă pregăteam să mă întâlnesc cu prietenii mei. Bineînţeles că le-am făcut cinste şi am sărbătorit împreună! Am cumpărat CM 11 PLUS pentru că îmi renovam baia si nu m-aş fi aşteptat niciodată să câştig. Cel care a insistat să trimit codul prin SMS a fost meşterul care a făcut lucrările, iar acum îi mulţumesc pentru acest lucru. Cert este că de azi înainte voi participa mai des la astfel de concursuri. Voi folosi aceşti bani să îmi ajut părinţii.”,  a declarat fericita câştigătoare a premiului cel mare.

„Ne bucurăm de fiecare dată când reuşim să readucem zâmbete. Iată că premiul a ajuns la destinaţie, sperăm că doamna Sabău se va bucura din plin de aceşti bani. Suntem siguri că reprezintă o mare bucurie, mai ales că se apropie perioada sărbătorilor”, au declarat reprezentanţii Henkel România.

Norocul le-a surâs şi altor nouă câştigători, fie că s-au întrecut în SMS-uri pentru cei 500 de euro oferiţi săptămânal, fie că s-au numărat printre primii 1500 de participanţi care au primit salopete Ceresit.

Multe SMS-uri, multe premii şi multe vise împlinite, toate au adus campaniei aprecierea tuturor participanţilor, care s-au declarat dornici să concureze oricând pentru premiile puse în joc.

CM 11 Plus este un adeviz folosit pentru montarea plăcilor ceramice la interior şi exterior, precum şi a plăcilor porţelanate la interior. Este un adeziv îmbunătăţit, cu lucrabilitate excelentă, prezintă o rezistenţă crescută la îngheţ  şi se poate aplica pe suprafeţe hidroizolate la interior. 

Mai multe informaţii puteţi găsi pe ceresit.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

"Prima Casa" va avea un plafon de garantii de 200 mil. euro
Romanii nu mai vor sa cumpere locuinte, prefera sa le construiasca singuri Romanii nu mai vor sa cumpere locuinte, prefera sa le construiasca singuri
MCA Grup a primit Trofeul Euro-Fereastra 2014 la categoria Uşi de garaj & Sisteme de umbrire MCA Grup a primit Trofeul Euro-Fereastra 2014 la categoria Uşi de garaj & Sisteme de umbrire
UE ieftineste apartamentele cu 15% UE ieftineste apartamentele cu 15%
Muncesc afara, fac case in tara Muncesc afara, fac case in tara
HORNBACH: Ce stiluri de amenajare ale locuintei sunt in tendinte in aceasta toamna HORNBACH: Ce stiluri de amenajare ale locuintei sunt in tendinte in aceasta toamna

Vezi mai multe articole