4.000 de locuinte noi in zona Aviatiei

13 mai, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupurile israeliene Housing&Construction si Red Sea Group au primit autorizatia de constructie a 4.000 de locuinte in zona Aviatiei din Bucuresti, a anuntat publicatia israeliana „Haaretz“.
 
Autorii articolului sustin ca veniturile din vanzarea locuintelor sunt estimate la 660-800 de milioane de euro. Cele doua companii vor dezvolta doua proiecte rezidentiale in zona Aviatiei, cu o suprafata totala construita de circa 400.000 mp, urmand sa fie construite peste zece imobile de 14 sau 15 etaje. In cadrul unui complex va fi realizat si un parc, cu o suprafata de 40.000 mp.
 
Dezvoltarea proiectelor va fi inceputa anul acesta si va dura cinci-sapte ani. Locuintele vor fi destinate clientilor cu venituri medii-superioare si vor fi vandute cu peste 1.500 de euro/mp, fara TVA. Housing&Construction Limited este unul dintre cele mai importante grupuri de constructii din Israel, fiind implicat in proiecte de constructii civile si de infrastructura in intreaga lume. Red Sea Group are in curs de constructie, detine si administreaza proprietati in Statele Unite ale Americii, Israel, Europa si Africa de Sud.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

camine camine
Autorizarea unei constructii costa un sfert din deviz Autorizarea unei constructii costa un sfert din deviz
Preturile locuintelor scad pana in 2009 Preturile locuintelor scad pana in 2009
Cum va feriti de chiriasii inselatori Cum va feriti de chiriasii inselatori
Sapte din zece agentii se vor inchide - 04 August 2009 Sapte din zece agentii se vor inchide - 04 August 2009
Curentul se scumpeste, incepand de maine, cu aproape 5% Curentul se scumpeste, incepand de maine, cu aproape 5%

Vezi mai multe articole