on

4 trucuri care fac un spatiu mic sa para mai mare

07 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand locuinta ta este mica, te vezi nevoit sa utilizezi spatiul disponibil cat mai inteligent posibil. Chiar daca nu poti sa faci mai mare un spatiu ingust, poti totusi sa-l faci sa para mai mare. Iti dezvaluim in continuare 4 trucuri la care sa apelezi.

1 Foloseste neaparat oglinzi. Pe langa faptul ca oglinzile nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, ele sunt perfecte pentru a crea acea senzatie de adancime, de spatiu mare. Amplaseaza oglinzi pe doi pereti opusi, astfel incat reflexiile oglinzilor paralele sa creeze senzatia de spatiu larg.

2 Foloseste eficient spatiul pe verticala. Atunci cand nu te poti intinde pe orizontala, intinde-te pe verticala. Foloseste mobilier cat mai inalt si utilizeaza la maximum spatiul de la inaltime, chiar daca va trebui sa ajungi la el cu ajutorul unui scaun. Poti, de asemenea, sa folosesti etajere care gliseaza peste o usa.

3 Apeleaza la draperii. Monteaza draperiile direct pe tavan, pentru a crea senzatia de inaltime si cat mai in exteriorul ferestrei, astfel incat aceasta sa para mai mare si sa permita luminii sa patrunda in camera.

4 Foloseste spatiul de sub scara. In cazul in care locuinta poseda o scara interioara, obligatoriu foloseste spatiul de sub scara. Multi il ignora, desi in acest loc poate fi amenajat un dressing, o biblioteca sau o camara pentru conserve sau diverse obiecte.

Apeleaza la aceste trucuri si eficientizeaza spatiul limitat pe care il ai la dispozitie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Trucuri pe care nu le stiai despre conservarea fructelor si legumelor Trucuri pe care nu le stiai despre conservarea fructelor si legumelor
Pericolele la care ne expunem cand intram intr-o cafenea sau club Pericolele la care ne expunem cand intram intr-o cafenea sau club
Top 5 idei de cadouri pentru casa pe care femeile le vor aprecia Top 5 idei de cadouri pentru casa pe care femeile le vor aprecia
Tu stii sa iti faci bagajul? Tu stii sa iti faci bagajul?
Pericolul care te pandeste din frigider si congelator Pericolul care te pandeste din frigider si congelator
Ce cadouri puteti oferi in vizitele din ziua de Pasti Ce cadouri puteti oferi in vizitele din ziua de Pasti

Vezi mai multe articole