AKZO NOBEL - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

31 octombrie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Akzo Nobel Romania a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru urmatorii trei ani. Titlul i-a fost inmanat, chiar de catre Maiestatea Sa Regele Mihai, lui Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel
Furnizori ai Casei Regale
furnizorii casei regale 2011
Romania, in cadrul ceremoniei care a avut loc pe data de 27 octombrie la Sala Regilor a Palatului Elisabeta, in prezenta membrilor Familiei Regale.
 
Akzo Nobel furnizeaza Casei Regale produse din gamele Dulux, Sadolin si Hammerite pentru reconstructia si restaurarea Castelului si Parcului Regal Savarsin. Familia Regala apreciaza rezultatele folosirii vopselelor si considera Akzo Nobel un partener de incredere.
 
Vopselele Akzo Nobel se remarca prin durabilitate, constanta culorii si usurinta de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori si renovatori de locuinte. De asemenea, Akzo Nobel ofera asistenta specializata necesara utilizatorilor pentru a obtine cele mai bune rezultate.
 
"Este o mare onoare pentru noi faptul ca am primit aceasta distinctie. Suntem bucurosi ca putem sprijini actiunile Casei Regale oferind lacurile si vopselele Akzo
Dl Marius Pintea, Manager general Akzo Nobel si Maiestatea Sa Regele Mihai
marius pintea si regele mihai
Nobel. Este o placere sa contribuim la acest proiect si o ocazie extrem de rara de a demonstra ca ne plac provocarile si ca ne dedicam actiunilor in care suntem implicati”, a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel Romania.
 
Distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta recunoasterea standardului ridicat al produselor si a gradului inalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.
 
Despre Akzo Nobel Romania
Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele si lacuri la nivel mondial si un producator major de substante chimice de specialitate. Avand sediul central in Olanda, la Amsterdam, Akzo Nobel opereaza in peste 80 de tari si are peste 50.000 de angajati.
Akzo Nobel Coatings Romania a fost infiintata in anul 2007, avand in prezent peste 43 de angajati la nivel national. Cele mai cunoscute branduri cu care este prezent grupul in Romania sunt Dulux (vopsea lavabila), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) si Hammerite (vopsea pentru metale). Pentru pastrarea nivelului calitativ toate produsele Akzo Nobel se importa din Marea Britanie, Polonia si Ungaria.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tu ti-ai transforma casa in restaurant? - 30 Ianuarie 2009 Tu ti-ai transforma casa in restaurant? - 30 Ianuarie 2009
Cine ne va monta panourile solare? - 19 DECEMBRIE 2008 Cine ne va monta panourile solare? - 19 DECEMBRIE 2008
Top 5 aspecte pentru pavajul curtii Top 5 aspecte pentru pavajul curtii
Pain & Delices – Masina de paine de la Tefal ce readuce in bucatarie retetele delicioase de paine ale bunicii Pain & Delices – Masina de paine de la Tefal ce readuce in bucatarie retetele delicioase de paine ale bunicii
Primul targ Primul targ "Prima casa": 220 de contracte, 15.000 de vizitatori - 20 Iulie 2009
Debuteaza cel mai mare sezon de debransari de dupa 1989 Debuteaza cel mai mare sezon de debransari de dupa 1989

Vezi mai multe articole