on

Amenajarea bucatariei: sfaturi de montare a faiantei pe spatiul de lucru

19 aprilie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In timpul amenajarii unei bucatarii, rezistenta este cuvantul de ordine in ceea ce priveste materialele folosite. Tocmai de aceea, in ultimii ani au aparut tot mai multe alternative in domeniu, care respecta anumite standarde si care permit o exploatare durabila.

In acest articol, insa, vom vorbi despre un tip de amenajare rustica pentru bucatarie, in care vedeta este faianta. Mai precis, iti vom arata cum poate fi aranjata astfel zona din jurul aragazului, recunoscuta pentru usurinta cu care se murdareste in timpul gatitului.

In primul rand, este de preferat ca placile ceramice alese sa fie termorezistente, cautare care nu ar trebui sa dureze foarte mult. In al doilea rand, este necesara asigurarea ca placile pot rezista greutatii unor vase sau alte obiecte de uz casnic.

Odata stabiliti acesti parametri, nu mai ramane decat inceperea amenajarii, care se va dovedi una extrem de practica si durabila. Care sunt pasii? Ti-i prezentam in continuare:

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

8 ponturi pentru amenajarea bucatariei 8 ponturi pentru amenajarea bucatariei
5 inovatii care iti vor revolutiona bucataria 5 inovatii care iti vor revolutiona bucataria
Avantajele montarii unei peninsule de bucatarie Avantajele montarii unei peninsule de bucatarie
Amenajarea bucatariei: de ce sa alegi blat din lemn masiv Amenajarea bucatariei: de ce sa alegi blat din lemn masiv
Curatarea argintariei Curatarea argintariei
Amenajarea bucatariei: reteta pentru crearea unui spatiu ideal Amenajarea bucatariei: reteta pentru crearea unui spatiu ideal

Vezi mai multe articole