ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270%

21 septembrie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) estimeaza ca preturile locale de referinta la energia termica vor fi cu pana la 270% mai mari decat in prezent, informeaza NewsIn..
„Noi aproape am terminat de calculat noile tarife la energia termica si putem spune ca acestea sunt cu de la cinci pana la 270% mai mari decat preturile actuale. Preturile locale de referinta variaza de la 113 lei la 270-290 de lei/gigacalorie“, au declarat reprezentanti ai ANRE, citati de NewsIn.
 
Potrivit acestora, preturile locale de referinta sunt, in fapt, niste recomandari referitoare la cat ar trebui sa coste gigacaloria intr-o localitate sau alta, dar autoritatile locale pot stabili preturi de facturare pentru populatie si pentru companii mai mari sau mai mici decat preturile locale de referinta.
Sursele citate au adaugat ca pana la 15 octombrie vor fi aprobate noile preturi ale energiei termice.
 
Sursa: Gardianul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sefii SAPARD vor primi Sefii SAPARD vor primi
Leasingul imobiliar va creste cu 170% Leasingul imobiliar va creste cu 170%
Administratorii \'rai\' risca sa fie inchisi Administratorii \'rai\' risca sa fie inchisi
Compensatii Pentru depasirea perioadei de gratie, dezvoltatorii platesc Compensatii Pentru depasirea perioadei de gratie, dezvoltatorii platesc
Asigurarile iti pun casa la adapost de hoti Asigurarile iti pun casa la adapost de hoti
Romanii au majorat cu 50% pretul locuintelor din estul Ungariei Romanii au majorat cu 50% pretul locuintelor din estul Ungariei

Vezi mai multe articole