Apartamente noi pentru chiriasi

08 martie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Viceprimarul general al Capitalei, Razvan Murgeanu, a fost marti, timp de o ora, la sediul redactiei Libertatea. El a raspuns intrebarilor primite telefonic din partea cititorilor nostri. Cele mai frecvente situatii semnalate au fost legate de canalizarea strazilor, cainii maidanezi, dar si probleme locative. Astazi va prezentam o parte din raspunsurile viceprimarului Murgeanu.
 
Maria Pruna, Calea Calarasilor, sector 3: M-am casatorit de curand. Am locuit in sectorul 2, dar acum nu mai stau acolo. La acea vreme, am depus dosar la Primaria sectorului 2 pentru casa. Dupa aceea, m-am casatorit si m-am dus sa depun actele tot la sectorul 2, dar mi-au spus sa merg la sectorul 3, unde am domiciliul nou. La sectorul 3, m-au refuzat pentru ca documentele nu corespund cu cele de la sectorul 2. Mi-au spus sa vin in 2007 ca sa le depun pentru 2008. Eu deja le-am depus la sectorul 2 si pierd vechimea de la dosar.
 
Raspuns: Din 2000, Primaria Municipiului Bucuresti nu mai are abilitatea de a da case. Locuintele se dau prin primariile de sector. Nu stiu daca exista vreo reglementare pentru a vi se considera vechime perioada in care ati avut dosarul depus la Primaria sectorului 2.
 
Maria Dinescu, strada General Dragalina, sector 5: Strada noastra da in strada Izvor. Canalizarea fiind foarte veche, atunci cand ploua, suntem inundati. In plus, in zona sunt multe gropi.
 
Raspuns: Pentru rezolvarea problemei legate de canalizare, voi lua legatura cu cei de la Apa Nova, iar pentru gropile de pe strazi, voi vorbi la primaria de sector.
 
"Oamenii vor avea locuinte civilizate"
Alexandru Leontescu, sector 3: Stau pe strada Franceza, din sectorul 3. Sunt chirias si as vrea sa stiu daca ne mai muta sau nu din aceasta zona.
 
Raspuns. Am participat la o discutie pe aceasta tema. Se doreste achizitionarea de locuinte de pe piata libera, iar cei care sunt chiriasi sa fie mutati in ele. Nimeni nu va fi mutat pana nu se va gasi o locuinta civilizata.
 
Nicolae Stefan, sector 2: Locuiesc pe strada Plugusor. As vrea sa stiu daca se va introduce si pe strada noastra canalizare.
 
Raspuns: Tot ce cuprinde cartierul Creanga vrem sa terminam anul acesta. Nenorocirea face ca acest cartier este sub colectorul central de canalizare si trebuie sa gasim un loc unde sa facem o statie de pompare a apei uzate.
 
Adriana Maracineanu, sector 2: Locuiesc pe strada Dascalului, in cartierul Colentina, la capatul tramvaiului 21. Anul trecut, in aceeasi perioada, am vorbit cu primarul Neculai Ontanu despre canalizarea de pe strada noastra. As vrea sa stiu daca se va rezolva, intr-un final, si aceasta problema.
 
Raspuns. Noi am facut studiul de fezabilitate, se va realiza si proiectul si sper ca pana la sfarsitul anului vor incepe lucrarile de canalizare pe strada pe care locuiti.
 
Sursa: Libertatea

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scadere generalizata pe piata imobiliara Scadere generalizata pe piata imobiliara
Primul bloc cu incalzire ecologica din Romania Primul bloc cu incalzire ecologica din Romania
Grupul imobiliar neo-zeelandez Goodman intra pe piata din Romania Grupul imobiliar neo-zeelandez Goodman intra pe piata din Romania
Un sfert de miliard de euro in imobiliare Un sfert de miliard de euro in imobiliare
Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip "low cost"
Bucurestenii - intrebati daca mai vor trei zgarie-nori - 27 Februarie 2009 Bucurestenii - intrebati daca mai vor trei zgarie-nori - 27 Februarie 2009

Vezi mai multe articole