Adeziv marmura CM 11 PLUS alb

Ceresit CM 11 PLUS, impecabil si ALB

19 august, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cand vine vorba de alegerea celei mai bune solutii pentru placari, mai ales atunci cand iti doresti pardoseala din marmura, alegerea adezivului potrivit este esentiala.

Pardoselile din marmura confera nu doar stralucire si un aspect frumos, ci si un statut celor care o detin, fiind foarte apreciata in domeniul sculpturii si al artei.

In plus, marmura permite personalizarea spatiilor nu doar in scop functional, ci si in scop ornamental, fiind un material unic, ce poate surprinde chiar si cele mai ridicate asteptari prin culoare, structura si aspect natural.

Totusi, marmura este un material pretentios, care poate fi placat doar cu adezivi de culoare alba, deoarece adezivii obisnuiti pateaza marmura.

Brandul de incredere CM 11 PLUS ofera garantia perfectiunii si in varianta ALB, special creata sa nu pateze materialele pretentioase si sa le pastreze frumusetea naturala.

ceresit CM 11 PLUS Alb

 

Ceresit CM 11 PLUS Alb este adezivul perfect pentru placari eficiente si de durata. Este ideal pentru placi ceramice portelanate la interior, are o lucrabilitate excelenta, este rezistent la inghet si are alunecare redusa.

Ceresit CM 11 PLUS Alb adera la toate suprafetele. Il poti folosi cu succes pentru placile din piatra naturala alba sau semitransparenta (marmura, cuartit), pentru granit, bazalt, dolomita, ardezie, placi ceramice portelanate, placi ceramice absorbante, precum si pentru montarea placilor cu intrados profilat, la interior si exterior.

Iar pentru a lucra ca un profesionist si intreaga lucrare sa fie impecabila, iti recomandam sa folosesti chiturile de rosturi si silicoanele Ceresit.

Astfel poti fi sigur ca lucrarea ta va fi pusa in valoare si va trece cu succes proba timpului.

 

Mai multe detalii despre produs puteti gasi pe www.ceresit.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Lemnul in constructii Lemnul in constructii
Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker
Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate
Prefabricatele castiga teren Prefabricatele castiga teren
Ceresit FT101 transparent, solutia multifunctionala pentru profesionisti Ceresit FT101 transparent, solutia multifunctionala pentru profesionisti
BCA – materialul inovativ al secolului pentru constructiile cu structura de zidarie portanta BCA – materialul inovativ al secolului pentru constructiile cu structura de zidarie portanta

Vezi mai multe articole