Romcim - Rezultat, rapiditate, rezistenta

Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton

24 septembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Lafarge România a lansat noua formulă a cimentului la sac Romcim® printr-o imagine nouă şi un concept nou de promovare: Formula 3R pentru un ciment beton.

Rezistenţă: 42.5
Rapiditate: aplicare si decofrare rapidă
Rezultat: beton durabil

Imaginea Romcim® este binecunoscutul pugilist Leonard Doroftei, a cărui activitate sportivă sustine cele 3 caracteristici Romcim®.

Noua formulă Romcim® este soluţia ideală pentru segmentul de lucrări individuale, are o aplicare rapidă şi uşosac romcim - lafargeară, performanţe mai bune la temperaturi scăzute şi o rezistenţă finală superioară, din clasa 42,5 pentru betoane durabile, conform standardului european de produs.
In plus, reduce la minim riscurile de fisurare şi are o productivitate ridicată, ce implică un consum scăzut de ciment şi permite obţinerea unui beton perfect omogen.

Aplicatiile Romcim®: fundaţii din beton şi beton armat, stâlpi, grinzi, planşee sau pereţi din beton armat, prefabricate mici, şape uzuale, alei sau trotuare. Cimentul Romcim® este recomandat pentru obţinerea de betoane simple şi armate, clasele C8/10, C12/15, C16/20, C20/25, C30/37 şi de şape uzuale din clasele CTC12÷CTC30.

Îmbunătățirea formulei Romcim® face parte dintr-o serie de măsuri care dau un înțeles foarte concret viziunii Lafarge de a clădi orașe mai bune. Astfel, pentru segmentul renovărilor și al proiectelor de construcții individuale, cimentul Romcim® este un produs accesibil și performant, cu un ambalaj care să se adreseze atât meșterilor, dar și beneficiarilor finali preocupați de clădirile pe care le realizează. Pentru mai multe detalii legate de noul produs, vizitati www.lafarge.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Totul despre vata bazaltica - origine, productie si caracteristici principale Totul despre vata bazaltica - origine, productie si caracteristici principale
Norocul vine la Moment Norocul vine la Moment
De ce WPC-ul ieftin este de fapt mai scump? De ce WPC-ul ieftin este de fapt mai scump?
Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie III Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie III
Cum alegi istet chiturile si silicoanele sanitare Cum alegi istet chiturile si silicoanele sanitare
BCA-ul, vedeta pietei materialelor de constructii BCA-ul, vedeta pietei materialelor de constructii

Vezi mai multe articole