Baia

Ce fel de chiuveta sa alegi? Sau ce fel de baterie pentru chiuveta sau dus? Sa amplasezi o cada de baie sau o cabina de dus? Dar care este cel mai bun adeziv pentru placarile cu gresie si faianta? Dar cel mai bun chit de rosturi. Iata o groaza de intrebari la care poti gasi raspuns in sectiunea “baia” de pe site-ul numaurl 1 in amenajari interioare.

Baie amenajata

Amenajarea baii - faianta sau vopsea lavabila cu microparticule ceramice?

13 septembrie, 2016

Cand se pune problema amenajarii baii, placarea peretilor cu faianta sau alte tipuri de placi ceramice este de la sine inteleasa. Toata lumea isi doreste sa aiba peretii placati cu faianta, insa putini oameni iau in considerare zugravirea peretilor cu o vopsea lavabila cu microparticule ceramice.Tocmai de aceea ne-am gandit sa prezentam acest tip de vopsea lavabila si sa o comparam cu faianta. Vopseaua lavabila cu microparticule ceramice este o vopsea antibacteriana, ultra-rezistenta la spalare, cu rezistenta mare la murdarire si la patare, ce inglobeaza in compozitia ei microsfere ceramice. Acest tip de vopsea poate fi utilizata atat la zugravirea fatadelor, cat si a interioarelor supuse la uzura mare. Pelicula acestei vopsele lavabile este continua, uniforma, semilucioasa, umple foarte bine…

mai mult >
on

5 sfaturi pentru amenajarea eficienta a unei bai mici

12 septembrie, 2016

Cand vine vorba de amenajarea si mobilarea casei, cea mai grea incercare se dovedeste a fi amenajarea spatiilor mici si inguste. Multe apartamente din blocurile construite in perioada 1970-1990 dispun de bai foarte mici. Intr-o astfel de situatie este important sa inveti sa folosesti eficient fiecare colt de camera si fiecare perete liber. Atunci cand nu te poti intinde pe orizontala, singura solutie ce-ti ramane la indemana este sa folosesti cat mai eficient posibil spatiul de pe verticala. Sfatul 1. Foloseste spatiul de deasupra vasului de toaleta. Ai putea sa amplasezi aici o etajera, un dulap nu foarte adanc sau chiar mai multe randuri de rafturi. In acest spatiu ai putea depozita produsele pentru curatenie. Sfatul 2. Monteaza unul sau mai multe dulapuri de baie in zonele pe care le utilizezi…

mai mult >
Femeie care face spala baia

10 sfaturi pentru o baie impecabil de curata

09 iunie, 2016

Adevarul este ca nimanui nu-i place sa faca ordine si curatenie in casa. Cui ii place sa dea cu aspiratorul si cu mopul, cine este incantat sa spele cada de baie, chiuveta si vasul de toaleta? Raspunsul este nimeni. Cu totii vrem sa locuim intr-o casa impecabil de curata, dar curatenia o facem de nevoie. Iar daca tot facem curatenie, macar sa fie impecabila. Urmeaza 10 sfaturi pentru o baie impecabil de curata. 1 Inainte de toate, aduna firele de par din chiuveta, cada si de pe gresie. Poti folosi pentru asta o laveta umeda; 2 Curata sita de scurgere. Este important sa eviti infundarea scurgerii de la cada, chiuveta sau podea; 3 Curatenia se face de sus in jos, adica incepi de la tavan si termini cu podeaua. Strange plasele paianjenilor, apoi sterge praful de pe dulapuri, dupa care cureti…

mai mult >
Baie cu iluminare adecvata in functie de zona

Cum se realizeaza iluminarea corecta a baii

04 martie, 2016

Atunci cand iti construiesti sau amenajezi casa, in ceea ce priveste iluminarea, accentul cade mereu pe living room si dormitor, dar mai putin pe baie. Este cumva de asteptat, acestea fiind camerele in care petreci cel mai mult timp, plus ca ele sunt prevazute cu ferestre, asa ca incerci sa pui in valoarea lumina naturala, dar nu o neglijezi nici pe cea artificiala. In ceea ce priveste baia, adeseori ignori iluminarea corespunzatoare a acestei camere care, de cele mai multe ori, nici nu este prevazuta cu o fereastra. Cum lumina naturala este inexistenta sau insuficienta in baie, trebuie sa te focusezi pe cea artificiala. Dintre greselile frecvente pe care le poti face cu iluminarea banii amintim lumina insuficienta si pozitionata doar pe tavan, precum si pozitionarea gresita a oglinzii. Iluminarea…

mai mult >
Baie de vis - doi indragostiti stand in cada

Lungul drum catre o baie de vis

21 februarie, 2015

Pentru majoritatea antreprenorilor si specialistilor in renovari, principala provocare consta in amenajarea unei bai placute si confortabile in ciuda faptului ca suprafata disponibila este destul de redusa. Au apus demult vremurile cand obiectele sanitare erau pur si simplu insiruite unul langa altul la perete. Noile metode de instalare existente in prezent (concepute in functie de forma, dimensiune si echipament tehnic) utilizeaza fiecare metru patrat disponibil si permit proiectarea unei bai generoase, greu de imaginat pana astazi. Mai mult chiar: in nenumarate cazuri, tehnologiile moderne, modul de functionare precum si toate dotarile posibile in diversele variante pot suplini perfect acei metri patrati care lipsesc. Metoda de instalare la fata peretelui e foarte rapida, montarea fiind…

mai mult >