Case de vacanta in strainatate la preturi de garsoniere in Romania! - 27 Mai 2009

27 mai, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

     In acest weekend isi va deschide portile Targul Imobiliar PROJECT EXPO ce se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti. Preturile mici vor fi “la ele acasa”, asadar persoanele ce poseda un venit mic se vor simti in elementul lor, in incercarea de a gasi locuinta perfecta care sa corespunda atat criteriilor riguroase dupa care le aleg, cat si posibilitatilor materiale!
 
     Vizitatorii targului au la dispozitie sute de oferte, dintre care cel putin una ar trebui sa corespunda venitului lor. Fie ca isi doresc o noua locuinta fie ca vor sa faca o investitie, acestia vor avea de ales din gama larga de oferte, incepand cu garsoniere de la 35 000 euro, apartamente cu 2 camere de la 45 000 euro pana la locuinte de lux si case de vacanta in tara si strainatate de la 60 000 euro!
 
     Casele de vacanta reprezinta colturi de rai, in care proprietarii se retrag din cand in cand, pentru a-si reincarca bateriile. Noutatea acestui targ consta in faptul ca va fi prezentata o gama de oferte deosebit de variate pentru acest gen de locuinte. Persoanele care vor sa aiba parte de relaxare si confort pot achizitiona o casa de vacanta in zona de munte, pe litoralul Marii Negre, al Marii Mediterane sau chiar al Oceanului Atlantic.
 
     Cei ce sunt in cautarea unei oportunitati pentru investitie pot alege o locuinta amplasata intr-un loc linistit, cu peisaje aproape ideale, inconjurata de natura si departe de agitatia marilor orase.
 
     Persoanele ce isi doresc o casa de vacanta dar vor sa-si puna amprenta asupra proiectarii si constructiei, au la indemana alegerea unei case de lemn, ce poate fi construita intr-un timp foarte scurt, echipele profesioniste avand la indemana utilaje de ultima ora care asigura fiecare pas al prelucrarii materialelor.
 
     Vizitatorii sunt invitati sa descopere toate ofertele, la Palatul Copiilor, intre 29 si 31 mai in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuita!
 
     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.
 
     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Debuteaza cel mai mare sezon de debransari de dupa 1989 Debuteaza cel mai mare sezon de debransari de dupa 1989
Traieste o  vara  cameleonica pe ritmuri de  flamenco! Traieste o vara cameleonica pe ritmuri de flamenco!
Topul ieftinirii apartamentelor vechi pe cartiere, in Capitala - 04 Mai 2009 Topul ieftinirii apartamentelor vechi pe cartiere, in Capitala - 04 Mai 2009
Apolodor va inchiria locuintele din ansamblul Octopus Garden - 17 DECEMBRIE 2008 Apolodor va inchiria locuintele din ansamblul Octopus Garden - 17 DECEMBRIE 2008
10.000 de case pe taraba 10.000 de case pe taraba
Cartiere in avizare Cartiere in avizare

Vezi mai multe articole