AERO 360

Castiga instant un sistem Ceresit AERO 360° si preintampina efectele negative ale umiditatii

10 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Toamna este doar inceputul perioadei in care incepe lupta pentru combaterea problemelor cauzate de umiditatea in exces. De cele mai multe ori, cauzele excesului de umiditate pot fi structura poroasa a peretilor locuintelor, izolatia de calitate slaba, diverse pierderi de apa sau fisurile din pereti.
Chiar daca nu acordam prea multa importanta acestui aspect, analiza specialistilor ne-ar putea face sa ne razgandim. Conform acestora, media zilnica de apa in aer care se produce intr-o gospodarie obisnuita in urma activitatilor zilnice precum gatitul, spalatul si incalzirea prin centrala este de 12 litri!

Umiditate crescuta = Disconfort

Cum ne aflam in plin sezon ploios si rece, este bine de stiut ca efectele umiditatii in exces pot avea consecinte nefaste asupra sanatatii si starii de confort fizic si psihic, pe langa contributia la deteriorarea locuintei.

Umiditatea relativa a aerului defineste in mare masura sentimentul nostru de confort, procentul ideal fiind intre 45% si 60%. Excesul de umiditate din aer este caracterizat prin prezenta igrasiei, mucegaiului, condensului, decojirii tapetului, senzatiei de frig si, prin urmare, aparitia reactiilor alergice.

Avantajele folosirii unui dezumidificator

Asa cum sugereaza si numele, Ceresit AERO 360° permite o circulatie a aerului de 360°. De asemenea, ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Absorbtia umiditatii functioneaza imediat dupa pozitionarea tabletei absorbante AERO 360° in aparat. Aceasta isi reduce volumul gradual pe masura ce absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Dupa dizolvarea completa a tabletei, se va arunca solutia salina rezultata si se va monta in aparat o noua tableta. Schimbarea in bine se va fi simti cu siguranta in cel mai scurt timp de la inceperea utilizarii AERO 360°.

Castiga un sistem Ceresit AERO 360° pentru casa ta

In perioada 1 noiembrie 2016 – 28 februarie 2017 ai sansa de a castiga un sistem AERO 360° in campania “Vreau absorbant Ceresit AERO 360°”. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti un SMS la numarul 1887 cu textul “VREAU ABSORBANT CERESIT 360” si sa ne descrii pe scurt problema cu care te confrunti (Ex: “Mi-as dori sa scap de umezeala din bucatarie”). Poti castiga instant unul dintre cele 2.400 de sisteme Ceresit AERO 360°, disponibile pana la sfarsitul lunii februarie. Afla mai multe detalii despre campanie pe site-ul stopumiditatii.ro.

Succes!

Promotie Inactiva

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine
Cu gleturile Ceresit cumperi nivelare si primesti finisare Cu gleturile Ceresit cumperi nivelare si primesti finisare
CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea
Scapa de umiditatea excesiva cu Ceresit AERO 360°. ACUM la doar 19,99 Lei Scapa de umiditatea excesiva cu Ceresit AERO 360°. ACUM la doar 19,99 Lei
Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii
Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul

Vezi mai multe articole