on

Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker

24 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker deschide sezonul renovarilor de succes cu NOUL Catalog online de constructii si amenajari, care gazduieste zeci de produse si oferte pentru acasa.

Mai multe oferte eficiente intr-un singur loc

Putand fi gasit doar pe site-ul oficial al magazinului la accesarea urmatorului link www.praktiker.ro/catalog-special, catalogul ofera o paleta larga de produse, de la sisteme de gard si modele de usi, pana la gresie, faianta si numeroase tipuri de vopsea.

Mai mult, noul Catalog online de la Praktiker vine in intampinarea planurilor tale cu preturi practic de nerefuzat la polistiren, placi de gips-carton, centrale termice si multe alte produse.
           
Consulta Catalogul online de constructii si amenajari  2015 si lasa-te condus de la casa la acasa doar de alegeri practice!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator
Protejati piatra prin impermeabilizare Protejati piatra prin impermeabilizare
Chitul de rosturi Ceresit CE 40 cu tehnologia Silica Active Chitul de rosturi Ceresit CE 40 cu tehnologia Silica Active
Cladiri din BCA - structuri in cadre sau pereti din zidarie portanta? Cladiri din BCA - structuri in cadre sau pereti din zidarie portanta?
Cum alegi istet chiturile si silicoanele sanitare Cum alegi istet chiturile si silicoanele sanitare
BCA – materialul inovativ al secolului pentru constructiile cu structura de zidarie portanta BCA – materialul inovativ al secolului pentru constructiile cu structura de zidarie portanta

Vezi mai multe articole