on

Ceresit Suport: prima aplicatie dedicata meseriasilor si consumatorilor finali

31 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ceresit lanseaza in luna octombrie prima aplicatie pentru mobil si tablete pe platforma Android. Aplicatia va putea fi descarcata din Play Store si se adreseaza atat profesionistilor din constructii, cat si consumatorilor finali.

 

Aplicatia Ceresit este o inovatie adusa de brand ce isi propune sa fie cat mai aproape de profesionisti si consumatori si contine 7 module interactive.

Unul dintre cele mai importante module este  Intra in parteneriat cu Ceresit, care ofera informatii despre campania SuperMeserias Ceresit si permite participarea la acest program.

 

Gaseste un SuperMeserias Ceresit este un alt modul ce le permite meseriasilor sa isi promoveze afacerea prin prezentarea proiectelor de succes. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a gasi mult mai usor profesionistul de care au nevoie.

Aplicatia va beneficia si de un modul destinat noutatilor, unde vor fi comunicate stiri despre produse si companie, dar si promotiile pe care brandul Ceresit le va avea.

In plus, prin intermediul acestei aplicatii utilizatorii pot apela sau contacta prin e-mail echipa Henkel in orice moment.

 

 

Mai mult decat atat, aplicatia pune la dispozitie o harta interactiva a magazinelor partenere Ceresit, unde utilizatorii pot gasi cele mai apropiate magazine in functie de locatia curenta. 

Cei care intra in aplicatie  au acces la un modul foarte util in care pot gasi produsele Ceresit de care au nevoie pentru constructii si reparatii si pot accesa cu usurinta site-ul www.ceresit.ro

 

 

Campania SuperMeserias Ceresit continua. In 2013 numarul de participanti unici la program se ridica la aproximativ 1.300, cu un total de peste 62.000 de coduri inscrise. In luna septembrie a acestui an peste 2.000 de participanti erau inscrisi in promotie, cu peste 240.000 de coduri inscrise.

Astfel, un proiect ambitios ce isi propune sa vina in ajutorul tuturor profesionistilor din constructii dar si al beneficiarilor, SuperMeserias Ceresit nu doar ca le pune la dispozitie cele mai bune produse de pe piata, dar le si ofera meseriasilor posibilitatea de a-si promova eficient serviciile, chiar pe site-ul promotiei: SuperMeseriasCeresit.ro.

Informatii detaliate privind aplicatia si programul SuperMeserias Ceresit pot fi solicitate la adresa de e-mail: ceresit.ro@henkel.com

Ceresit este unul dintre cele mai importante branduri ale companiei Henkel si din domeniul materialelor de constructii, produsele fiind destinate in egala masura micilor si marilor consumatori.

In prezent, adezivii Ceresit pentru placari ceramice sunt cei mai folositi din cei prezenti pe piata romaneasca.

Pentru mai multe detalii despre companie accesati: www.henkel.ro 

Aici poti decarca aplicatia Ceresit Suport

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

DECATHLON - articole sportive de calitate, acum si in Bacau DECATHLON - articole sportive de calitate, acum si in Bacau
3.000 de locuinte noi din Capitala apartin speculatorilor - 28 Ianuarie 2009 3.000 de locuinte noi din Capitala apartin speculatorilor - 28 Ianuarie 2009
Piata imobiliara ignora riscul seismic Piata imobiliara ignora riscul seismic
ASIGURAREA OBLIGATORIE A LOCUINTELOR: de la ce data iei AMENDA daca n-ai polita de asigurare ASIGURAREA OBLIGATORIE A LOCUINTELOR: de la ce data iei AMENDA daca n-ai polita de asigurare
Bancile au continuat sa scumpeasca imprumuturile si in august: rata lunara la un credit ipotecar a crescut cu 20% - 11 octombrie 2010 Bancile au continuat sa scumpeasca imprumuturile si in august: rata lunara la un credit ipotecar a crescut cu 20% - 11 octombrie 2010
Ipotecarul fara avans, prea scump Ipotecarul fara avans, prea scump

Vezi mai multe articole