amenajare baie - placare baie

Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste

27 martie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Priceperea si indemanarea sunt esentiale pentru reusita unei lucrari. Dar e un lucru stiut ca nu sunt suficiente. La fel de important este sa folosesti materiale de calitate, care sa iti reprezinte si sustina munca prin eficienta si durabilitate.

In ceea ce priveste montarea placilor de faianta si gresie lucrurile stau la fel. In afara de maini pricepute este nevoie de un adeziv care sa corespunda standardelor tale de calitate.

Iti recomandam Ceresit CM 11 PLUS, un adeziv special gandit pentru placarile ceramice atat la interior, cat si la exterior. Are lucrabilitate excelenta, rezistenta sporita la inghet si la variatiile de temperatura. In plus, este recomandat pentru montarea placilor portelanate la interior.

Cu Ceresit CM 11 PLUS ai “garantia perfectiunii”.

Asadar, daca esti interesat ca lucrarea ta sa fie mai mult decat atragatoare din punct de vedere estetic, alege un adeziv profesionist, potrivit nevoilor si pretentiilor tale. Ceresit iti ofera produse la cele mai inalte standarde si, pentru confortul buzunarului tau, in sacul promotional de CM 11 PLUS gasesti cu 2,5 kg mai mult adeziv, gratis. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

BCA-ul, vedeta pietei materialelor de constructii BCA-ul, vedeta pietei materialelor de constructii
 De ce este important sa aplicam amorsa De ce este important sa aplicam amorsa
Gipscartonul: o solutie ieftina si rapida pentru amenajarea spatiului Gipscartonul: o solutie ieftina si rapida pentru amenajarea spatiului
Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (1) Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (1)
Avantajele si dezavantajele caselor din zidarie versus cele din lemn Avantajele si dezavantajele caselor din zidarie versus cele din lemn
Lacul care revigoreaza piatra Lacul care revigoreaza piatra

Vezi mai multe articole