on

Ceresit si Kiss FM iti dau bani de vacanta!

10 iulie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ceresit si Kiss FM iti dau sansa sa castigi in fiecare dimineata, de luni pana vineri, prin tragere la sorti, unul din cele 3 premii a cate 100 de euro sau marele premiu de 1.000 euro,bani de vacanta.

Cum participi la acest concurs?

Cumpara orice produs Ceresit si trimite numarul bonului fiscal prin SMS la 1843. Asculta Kiss FM si poti fi unul dintre cei 3 norocosi care vor fi sunati de Andreea Remetan si vor castiga 100 euro. Iar daca esti foarte norocos, poti castiga, la finalul concursului, pe 15 iulie, prin tragere la sorti, marele premiu de 1.000 euro, ca sa poti sa mergi in vacanta unde vrei tu.
Concursul se desfasoara de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-13.00, in perioada 04-15 iulie. Mai multe bonuri trimise, mai multe sanse de castig.
Citeste aici regulamentul complet!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Veranda are un nou chirias: KFC deschide inca un restaurant Veranda are un nou chirias: KFC deschide inca un restaurant
Compania PIATRAONLINE, finalista in cadrul competitiei European Business Awards Compania PIATRAONLINE, finalista in cadrul competitiei European Business Awards
Cesiunea de creanta Cesiunea de creanta
Locuitorii din Ferentari vor fi bransati la curent Locuitorii din Ferentari vor fi bransati la curent
Solutii simple pentru un consum minim de energie Solutii simple pentru un consum minim de energie
Energii neconventionale, caldura ecologica, panouri si lampi solare Energii neconventionale, caldura ecologica, panouri si lampi solare

Vezi mai multe articole