Chiriasii vor putea cumpara casele ANL

22 august, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Beneficiarii contractelor de inchiriere a locuintelor construite pentru tineri de ANL vor putea cumpara unitatile locative dupa cel putin cinci ani de contract, potrivit unui proiect de ordonanta a guvernului elaborat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
 
 
Actul normativ va impune mai multe conditii la cumpararea apartamentelor construite de Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL). Pretul locuintei va fi stabilit de firmele sau autoritatile publice locale in ale caror evidente se afla imobilele respective, avand ca baza valoarea de inventar actualizata, potrivit proiectului de ordonanta a guvernului. Sumele obtinute vor fi utilizate exclusiv pentru finantarea constructiei de locuinte.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum va fi afectata piata imobiliara de noul regulament al BNR Cum va fi afectata piata imobiliara de noul regulament al BNR
Am fost lideri europeni in constructii Am fost lideri europeni in constructii
Cum s-au reabilitat termic cehii, pe banii lor Cum s-au reabilitat termic cehii, pe banii lor
Proprietarii nu tin cont de cursul valutar: Au crescut preturile apartamentelor Proprietarii nu tin cont de cursul valutar: Au crescut preturile apartamentelor
Erste Bank anticipeaza scaderea dobanzilor Erste Bank anticipeaza scaderea dobanzilor
Criza apartamentelor de inchiriat, vezi preturile in Bucuresti! Criza apartamentelor de inchiriat, vezi preturile in Bucuresti!

Vezi mai multe articole