Cladirile rezidentiale impanzesc Capitala

03 iulie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In primul trimestru al acestui an, in Bucuresti au fost eliberate aproape 300 de autorizatii de construire, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica.
 
Cat priveste finalizarea locuintelor, in primele patru luni al anului, in Bucuresti au fost terminate 278 cladiri.
 
La nivelul intregii tarii, in perioada ianuarie-martie, au fost construite 4.924 locuinte, in crestere cu 763 fata de perioada similara a anului trecut.
 
Din fonduri de la buget au fost ridicate 216 locuinte, iar numarul locuintelor finalizate din fondurile populatiei a fost mai mare cu 991 fata de trimestrul I 2005, aceasta categorie continuand sa detina ponderea cea mai mare, 90,3 %, din totalul locuintelor terminate.
 
Cu privire la cladirile rezidentiale, in primul trimestru al acestui an s-au eliberat 6.980 autorizatii de constructie, acestea reprezentand 97,9 % din total.
 
Conform proiectelor, cladirile rezidentiale pentru care s-au eliberat autorizatii de constructie au prevazute un numar de 9.344 locuinte, cu o suprafata utila de 1.396.700 mp.
 
Numai in luna aprilie 2006, s-au eliberat 3.144 autorizatii pentru cladiri.
 
Sursa: Banii nostri

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pe umerii cui sta relansarea economiei prin Pe umerii cui sta relansarea economiei prin "Prima casa": doi batrani care au incasat 54.000 de euro - 09 Iulie 2009
 Lansarea vopselelor Tambour pe piata romaneasca Lansarea vopselelor Tambour pe piata romaneasca
Pavaj colorat si afara, si inauntru Pavaj colorat si afara, si inauntru
Fondul de Garantare despre Fondul de Garantare despre "Prima casa": Suntem depasiti de situatie. Primim si 200 de cereri pe zi - 16 Septembrie 2009
Wetterbest semnează un parteneriat pe doi ani cu Salvamont România pentru reabilitarea bazelor montane Wetterbest semnează un parteneriat pe doi ani cu Salvamont România pentru reabilitarea bazelor montane
Deficitul de locuinte dicteaza pretul Deficitul de locuinte dicteaza pretul

Vezi mai multe articole