Curatarea obiectelor din piele

26 ianuarie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sa curatam, sa curatam:

 
Obiectele imbracate in piele de culoare inchisa nu necesita o ingrijire nici foarte complicata, nici foarte minutioasa:
1.       este recomandabil sa frecati respectivele suprafete cu o carpa moale inmuiata in apa calda si amoniac.
2.       frecati petele cu o carpa moale inmuiata intr-un amestec de alcool si glicerina, in parti egale
3.       chiar si partea interioara a unei coji de banana va poate fi de folos pentru curatare.
 
Obiectele imbracate in piele de culoare deschisa necesita o ingrijire mai delicata:
1.       tamponati usor suprafetele cu o carpa din bumbac imbibata in alcool.
2.       frecati atent cu o carpa inmuiata in bere blonda.
puteti folosi si partea interioara a unei coji de portocala.
ideal pentru pielea deschisa la culoare si foarte fragila este aplicarea albusului de ou batut spuma cu ajutorul unei carpe din bumbac.
 
Curatarea veselei arse este un procedeu delicat, pentru care exista insa cateva retete  traditionale:
1.       acoperiti fundul vasului cu sare si lasati sa actioneze cateva ore.
2.       puneti la fiert apa amestecata cu cenusa.
3.       o metoda moderna: acoperiti fundul vasului cu praf de curatat vesela, turnati putina apa fierbinte si lasati sa actioneze cateva ore.
 
 
 
Curatarea geamurilor cu altceva decat cu produsele pe care le putem cumpara:
 
1. cu apa amestecata cu amoniac
 
2. cu apa fierbinte si putin otet de vin
 
3. cu un amestec in parti egale de apa-alcool.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobilier si ornamente Mobilier si ornamente
Cum sa intretinem pielea... Cum sa intretinem pielea...
Amenajarea rafturilor si etajerelor in apartament Amenajarea rafturilor si etajerelor in apartament
Mobilier - Stiluri traditionale Mobilier - Stiluri traditionale
Politele - instrumentul ideal pentru amenajarea eficienta a spatiilor mici Politele - instrumentul ideal pentru amenajarea eficienta a spatiilor mici
Masute de cafea neobisnuite - Partea I Masute de cafea neobisnuite - Partea I

Vezi mai multe articole