Georgiana Iuliana Anitei si Marius Radu

DECATHLON - articole sportive de calitate, acum si in Bacau

14 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive a inaugurat ieri dupa-amiaza primul sau magazin din Bacau, in prezenta oficialitatilor, a presei si a unor personalitati locale ale sportului. Acesta isi deschide portile pentru public astazi, 14 octombrie, in incinta Hello Shopping Park, Calea Republicii, nr. 181. Astfel, bacauanii se pot bucura de acum de articole sportive de calitate, la cele mai mici preturi.

Cel de-al 18-lea magazin al retailerului se deschide in cadrul Hello Shopping Park, Bacau


"Ne bucuram foarte mult sa deschidem acest magazin in Bacau, mai ales pentru ca avem deja clienti loiali aici, care ne asteapta de ceva timp. Am pregatit o gama de peste 5.000 de articole si echipamente sportive, pentru pasiunile fiecarei categorii de varsta, in care avem produse tehnice de inalta calitate, la cele mai bune preturi. Ne dorim sa facem sportul accesibil unui public cat mai larg din Romania, iar cu fiecare deschidere de magazin contribuim la indeplinirea acestui scop”, a declarat Eric Mazillier – Country Manager, Decathlon Romania.

Magazinul Decathlon din Bacau propune o gama larga de articole si echipamente sportive


Al treilea magazin al retailerului din zona Moldovei si al 18-lea din tara, magazinul Decathlon din Bacau le propune pasionatilor de sport o gama de peste 5.000 de articole si echipamente sportive ce se disting prin fiabilitate tehnica, diversitate, creativitate si inovatie, incurajand miscarea pentru persoanele de toate varstele, de la mic la mare. Cu un spatiu extins, de 1.200m2, si un design contemporan, in linie cu cele mai noi standarde internationale in domeniul retail-ului sportiv, magazinul aduce clientilor articole pentru peste 50 de sporturi. Astfel, clientii vor putea gasi echipamente pentru o gama diversa de sporturi, de la drumetie montana, natatie, sporturi de echipa, fitness, alergare, sporturi de combatere, pana la tenis, vanatoare, pescuit, echitatie, ciclism, role, patinaj, schi si multe alte sporturi. Articolele sunt concepute pentru toate nivelurile de performanta, inclusiv pentru sportivii amatori, si au garantie de cel putin doi ani. Acestea pot fi achizitionate si din cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresa www.decathlon.ro.

Decathlon propune un stil de viata sanatos


“Obiectivul nostru este, de fiecare data, acela de a oferi produse de calitate, la cele mai mici preturi, astfel incat orice persoana sa poata practica sportul. Vrem sa incurajam un stil de viata sanatos, din care sportul nu poate lipsi, atat prin oferta accesibila si calitativa, cat si prin evenimente sportive dedicate consumatorilor, care vor avea loc chiar in incinta magazinului”  a adaugat Oana Stoica – Director magazin, Decathlon Bacau.

100% PASIUNE PENTRU SPORT


Magazinul Decathlon din cadrul Hello Shopping Park ofera iubitorilor de sport articole si echipamente sportive conform celor mai inalte standarde de calitate si inovatie din domeniu. Magazinul include produse apartinand marcilor proprii Decathlon, cum ar fi Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent intre calitate si pret. Denumite marci Pasiune, acestea reprezinta o alternativa viabila la produsele deja prezente pe piata, care contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor. Totodata, prin produsele cu eticheta Primul Pret Tehnic, Decathlon propune clientilor sai produsul cu cel mai bun raport calitate-pret, pentru fiecare familie de produse.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

NOUTATI LA BIFE-SIM 2013 NOUTATI LA BIFE-SIM 2013
Daikin sprijina Acordul de la Kigali, cu privire la eliminarea progresiva a gazelor cu efect de sera Daikin sprijina Acordul de la Kigali, cu privire la eliminarea progresiva a gazelor cu efect de sera
Philips Lighting raporteaza in T3 2017 o crestere a vanzarilor de 1,3% si o imbunatatire continua a rentabilitatii operationale Philips Lighting raporteaza in T3 2017 o crestere a vanzarilor de 1,3% si o imbunatatire continua a rentabilitatii operationale
Ariston Thermo a prezentat la Mostra Convegno Expocomfort, cea mai mare expoziție din domeniu, noile produse din portofoliu Ariston Thermo a prezentat la Mostra Convegno Expocomfort, cea mai mare expoziție din domeniu, noile produse din portofoliu
Cumparatorii de apartamente noi amanati la nesfarsit au iesit in strada - 28 Iulie 2009 Cumparatorii de apartamente noi amanati la nesfarsit au iesit in strada - 28 Iulie 2009
Romanul care a inventat casa anti-cutremur. Nu se prabuseste nici la 8 grade Richter! Romanul care a inventat casa anti-cutremur. Nu se prabuseste nici la 8 grade Richter!

Vezi mai multe articole