on

Despre lambriuri

05 februarie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Lambriurile reprezinta solutia ideala pentru finisarea rapida a peretilor casei. Panourile decorative sunt usor de aplicat,  iar daca sunt montate cu ajutorul holzsuruburilor sau a diblurilor speciale, pot fi demontate si aplicate oricand in alt loc, pe un alt suport. In plus, nu este necesar ca suprafetele pe care montezi lambriurile sa fie finisate, este suficient sa fie drepte si rigide.

Tipuri de lambriuri si destinatia lor

Lambriurile din PVC sunt impermeabile si se preteaza cel mai bine spatiilor umede precum toalete sau vestiare. PVC-ul este usor de curatat si intretinut.

MDF-ul este un material compozit din fibre, mai precis rumegus tocat marunt si apoi presat impreuna cu un clei, astfel ca lambriurile din MDF izoleaza atat termic, cat si fonic.

Citeste si Lambriul, o solutie versatila

Lambriurile din lemn natural confera incaperii un aspect clasic, dar au dezavantajul ca trebuie raschetate, lacuite si intretinute periodic. La fel ca MDF-ul, lemnul este un foarte bun izolator termic si are viata lunga.

In cazul in care nu te-ai gandit pana acum, peretii pot fi placati si cu parchet laminat subtire, acesta avand avantajul pretului mic.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tapetul, o varianta viabila pentru decorarea peretilor (II) Tapetul, o varianta viabila pentru decorarea peretilor (II)
Alegerea vopselei lavabile Alegerea vopselei lavabile
Rolul culorilor in decorarea spatiilor interioare Rolul culorilor in decorarea spatiilor interioare
Sfaturi pentru a-ti vopsi singur peretii Sfaturi pentru a-ti vopsi singur peretii
Sfaturi pentru placarea cu marmura Sfaturi pentru placarea cu marmura
Placi decorative pentru tavan - Sfaturi de montare si intretinere Placi decorative pentru tavan - Sfaturi de montare si intretinere

Vezi mai multe articole