Electrocasnice

Care e tipul de combina frigorifica, masina de spalat sau aspirator care ti se potriveste? Ai nevoie de un cuptor cu microunde, de un aragaz sau de amandoua? Afla cum iti poti transforma locuinta intr-o casa smart, care sa-ti faca viata mai usoara.

on

5 electrocasnice care nu trebuie sa-ti lipseasca cand te muti in casa noua

22 octombrie, 2018

Atunci cand te muti intr-o casa noua, simti ca incepi o alta viata, una pe care ti-o poti construi asa cum simti si cum iti doresti. De la prima privire pe care o arunci peste planurile locuintei, pana la momentul in care te apuci sa cauti mobila si aparatura, fiecare clipa este speciala. Daca ai inceput deja sa iti faci lista cu ce ai nevoie si nu te-ai decis inca asupra lucrurilor esentiale, suntem aici sa iti dam o mana de ajutor. Hai sa vedem ce ti-ar trebui neaparat, din punct de vedere al electrocasnicelor, atunci cand te pregatesti de mutare. Frigiderul Pune-l pe lista de prioritati, fiindca o casa fara frigider e precum o planta fara apa: oricat ar fi de frumoasa, nu supravietuieste fara hrana. Indiferent de sezon, va fi necesar sa iti pastrezi alimentele intr-un mediu care sa le mentina…

mai mult >
on

Gatitul cu ajutorul tehnologiei: cum obtii friptura printr-o aplicatie mobila

09 mai, 2018

Traim intr-o lume unde totul se petrece in mare viteza. Informatia circula rapid, evenimentele se petrec si fac imediat inconjurul lumii, orice intrebare isi gaseste imediat raspuns pe internet. Exista, insa, si lucruri care trebuie realizate in tihna, cu rabdare, pentru a obtine rezultate deosebite. Cu toate acestea, chiar si in materie de alimentatie cei mai multi dintre noi ne-am adaptat unui mod de viata cu mancat pe fuga, nesanatos. Alimentele sanatoase si mancarurile deosebite necesita insa atentie, pricepere, experienta si, nu in ultimul rand, timp indelungat pentru preparare. Cu totii stim sa apreciem o friptura bine preparata, cu atat mai mult daca aceasta a fost gatita de un bucatar profesionist. Atingerea unor astfel de performante nu este usor de atins acasa, cu atat mai mult in…

mai mult >
on

Simbolurile de pe etichetele hainelor: ce reprezinta si cum trebuie setata corect masina de spalat

14 martie, 2018

Oricat de avansata ar fi din punct de vedere tehnologic o masina de spalat, aceasta nu isi poate adapta singura ciclul de spalare la toate tipurile de tesatura introduse in cuva. Probabil ca in viitor RFID-uri incluse in etichete vor putea fi citite si interpretate de catre sistemele electronice ale masinii de spalat, insa pana atunci alegerea programelor de spalare si uscare corecte raman datoria utilizatorului. Textilele moderne inglobeaza tehnologii inovatoare care mentin caldura corporala si care permit in acelasi timp eliminarea umezelii, ori care sunt realizate in nuante de culori vii si atractive. Pentru a-si mentine aspectul mai mult timp, aceste materiale necesita o spalare in anumiti parametri, iar utilizarea masinii de spalat intr-un mod incorect poate duce la deteriorarea materialului…

mai mult >
on

Povesti de marketing sau aspiratoare performante – Care este diferenta

14 februarie, 2017

Nu de putine ori auzim expresia: "Vai, ce praf s-a depus...ieri am dat cu aspiratorul". Este un fapt real ca marile orase din Romania sunt poluate, iar daca vorbim de Bucuresti, acesta se situeaza pe un loc fruntas chiar si in comparatie cu alte capitale. In aer exista in suspensie foarte multe particule, pe care le numim generic “praf”. Cel mai “prafuit” moment este cel de la sfarsitul iernii, cand zapada cea neagra si plina de praf se va topi, iar vantul va imprastia in atmosfera aceste particule periculoase provenite de la constructii, de la diverse industrii, de la autovehicule etc. In casele noastre, praful patrunde pe geam in timpul aerisirii, prin instalatiile de ventilatie sau, pur si simplu, il aducem in case pe talpile pantofilor si pe haine. In lipsa curentilor de aer, particulele…

mai mult >
on

Alegerea friteuzei – Optiunile existente pe piata

02 februarie, 2017

Despre cartofii prajiti se spune ca ar fi mancarea preferata a burlacilor, dintr-un motiv usor de intuit: sunt simplu de facut. Ii cureti, ii tai si ii pui in tigaie. Odata cu revolutia aparatelor electrocasnice pentru gatit, friteuza si-a facut si ea loc in bucatariile romanilor, alaturi de aparatul de prajit paine, masina de facut paine sau de sandwich maker. Impresia generala este aceea ca friteuza este o baie de ulei in care alimentele sunt prajite pana cand devin crocante. In realitate, exista mult mai multe tipuri de friteuze, unele capabile chiar sa pregateasca mancare sanatoasa, fara multe grasimi. Friteuza clasica sau deep frier Este tipul de friteuza pe care o cunoaste toata lumea, in care cartofii sunt asezati intr-un cos metalic, care apoi este scufundat in baia de ulei incins.…

mai mult >