Fondul de garantare aproba zilnic 96 de dosare pentru "Prima casa" - 19 martie 2010

19 martie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fondul National de Garantare a Creditelor a aprobat si transmis catre banci, intre 26 februarie si 16 martie, 1.250 de dosare pentru credite prin "Prima casa", ceea ce inseamna o medie zilnica de 96 de dosare, potrivit datelor de pe site-ul institutiei. Bancile au acordat, pana la sfarsitul lunii februarie, 16.500 de credite prin "Prima casa" in valoare totala de circa 800 mil. euro. Termenul de analiza si transmiterea catre banci a deciziei privind acordarea garantiei este de maximum cinci zile de la primirea dosarului de catre Fond.
 
Fondul primea in ultimele saptamani de derulare a primei etape a programului, inainte de 15 februarie, circa 130-140 de dosare zilnic fata de 90-100 de dosare in ianuarie.
 
Sursa: Ziarul financiar

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Israelienii fac inca 4.000 de apartamente in Capitala Israelienii fac inca 4.000 de apartamente in Capitala
Cat te costa sa-ti modifici forma sau dimensiunea ferestrelor? Cat te costa sa-ti modifici forma sau dimensiunea ferestrelor?
Schneider Electric lansează un nou serviciu digital pentru centrele de date – StruxureOn Schneider Electric lansează un nou serviciu digital pentru centrele de date – StruxureOn
Locuinte de vacanta Locuinte de vacanta
Clasa medie creste piata mobilei Clasa medie creste piata mobilei
Miele lanseaza plita cu hota integrata si sistem automat de control Miele lanseaza plita cu hota integrata si sistem automat de control

Vezi mai multe articole