Mutare subiecte

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • costescu
    Incepator
    • 27.ian.2012
    • 11

    Mutare subiecte

    Buna seara domnule administrator. Nu neg competenta si scopul muncii dumneavoastra.

    In ultimele 48 ore am postat 2 probleme si ambele au fost grupate in alte subiecte. Ca efect la una am primit un reply nu foarte la obiect si la cealalta niciunul. Evident ca cei care intra des pe forum vazand primele in lista aceleasi titluri nu se mai obosesc sa intre la subiectul respectiv mai ales daca deja au raspuns initiatorului subiectului. De unde sa stie ei ca mi-a fost pus mesajul meu acolo? Oamenii au raspuns autorului initial si cum nu mai au nimic de adaugat nu mai intra desi subiectul respectiv este printre primele. Si uite asa raman fara raspunsurile pentru care intru aici. Apoi stim cu totii ca in orice articol titlul face toti banii. Ce folosesc ca pun un anumit titlu care ar face sa intre 20 oameni si eventual sa imi raspunda 4-5 daca subiectul meu este mutat si lipit intr-un subiect vechi si nu intra nimeni sa ma mai ajute si pe mine?

    Asa ca va intreb este imposibil sa lasati macar 48 ore subiectele noi inainte de a le muta/lipi/arhiva in alte subiecte vechi unde nu mai prezinta interes pentru nimeni? In fond intram aici pentru a cauta si a oferi ajutor nu doar pentru a creea o antologie de intrebari si raspunsuri puse de o autoritate care nu tine cont de nicio sugestie, in dosare si dosarele.

    Bun, inteleg ca nu are rost sa stea 10 subiecte pe aceeasi tema si sa ocupe loc aiurea. Dar ele separat aduna mai multe raspunsuri decat puse toate intr-unul singur. Apoi dupa 2-3 zile pot fi mutate oriunde, chiar si sterse. Dar omul intra aici pentru ca are o problema. Demult cand intram si nu exista atitudinea asta cu mutatul in secunda urmatoare a subiectului am primit mult ajutor si sfaturi pertinente. Acum mai mult mi-a luat sa scriu decat sa citesc raspunsuri si sfaturi pentru ca ele nu au existat. Ca nimeni nu intra pe subiecte vechi daca deja au intrat si stiu despre ce e vorba.

    Va multumesc anticipat pentru meticulozitate si sper desi nu cred ca veti tine cont de sugestia mea
    Va salut
  • PowerMC
    Administrator
    • 02.mai.2007
    • 2240

    #2
    Atunci cand un mesaj sau un topic este unit cu alt topic, se respecta regula ca mesajele sa fie postate in ordine cronologica astfel ca adaugarea unui mesaj la un topic, chiar si vechi, va face ca respectivul topic sa urce in lista forumului respectiv. Aceasta inseamna ca topicul vechi apare ca avand mesaj nou si va fi citit de utilizatorii care doresc.

    Un topic nou va ramane in discutie pana cand intra un administrator care va analiza subiectul si va hotari daca ramane sau nu nelipit la un topic vechi.
    Avem suficiente mesaje cu teme similare ceea ce nu ajuta pe nimeni.

    Va reamintesc ca aveti obligatia sa consultati topicurile existente si sa postati acolo unde tema topicului este corespunzatoare celei pe care o ridicati in discutie.
    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

    Community Manager MC

    Comentariu

    • costescu
      Incepator
      • 27.ian.2012
      • 11

      #3
      Adica eu va zic de mere si dumneavoastra imi ziceti de pere. Este logic si normal sa existe ordine si subiectele asemanatoare sa fie unite. Este FOARTE NORMAL SI UTIL.
      Ce am vrut eu sa evidentiez este ca desi subiectele vechi la care se lipesc subiecte noi pe aceeasi tema ajung primele in lista multi probabil nu mai intra pentru ca deja le-au citit si cei care frecventeaza des acest forum le-au citit deja si nu se mai obosesc sa intre sa citeasca si alte pareri, pentru ca fiecare e cu parerea lui.
      Si putem incerca si un experiment sa va convingeti ca acelasi subiect pus separat aduna mai multe reply-uri decat daca este lipit intr-un subiect vechi. Mai ales ca titlul ramane acelasi, dar totusi uneori titlul atrage atentia si face ca acel subiect sa fie citit mai mult si implicit sa primeasca mai mult feedback.
      Va respect munca si va inteleg grija pentru forum care se materializeaza in a-l tine ordonat si ingrijit, dar cred ca aceasta grija manifestata din primele doua minute ale unui subiect nou reduce mult ajutorul pe care il primeste acea persoana. Daca ar fi lipite si mutate ulterior forumul tot ordonat ar ramane insa cei care au o problema ar primi mai mult ajutor. E doar o opinie personala de care oricum nu se va tine cont. Dar e o opinie bazata pe experienta mea de mai demult cand intrebarile imi ramaneau separat si primeam mai mult feedback si acum primesc doar de la cei care probabil se plictisesc si iau la mana iar si iar subiecte vechi cu acelasi titlu si care apar primele in lista.

      Va multumesc

      Comentariu

      Procesare...