ExpoDESIGNwood 30.03.2017 - 01.04.2017

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • PowerMC
    Administrator
    • 02.mai.2007
    • 2237

    Targ/Expozitie ExpoDESIGNwood 30.03.2017 - 01.04.2017

    Intre 30 martie si 1 aprilie, peste 60 de firme de renume mondial din industria lemnului vor prezenta pe o suprafata de 3800 mp cele mai noi solutii sustenabile si tehnologii performante din industrie, in cadrul targului expoDESIGNwood (editia a XVI-a). Misiunea Casa este partener media si va avea si stand la evenimentul care va avea loc si in acest an la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brasov (fosta platforma Rulmentul).

    Mai multe detalii despre manifestare gasiti in articolul
    Intre 30 martie si 1 aprilie, peste 60 de firme de renume mondial din industria lemnului vor prezenta pe o suprafata de 3800 mp cele mai noi solutii sustenabile si tehnologii performante din bransa, in cadrul targului expoDESIGNwood (editia a XVI-a). Misiunea Casa este partener media al evenimentului care va avea loc si in acest an la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brasov (fosta platforma Rulmentul).


    Va asteptam si la acest targ pentru a lua contact cu universul lemnului. Nu uitati sa cautati zona unde Misiunea Casa va fi prezenta, incercam sa ne cunoastem?

    Asadar, inacest an sunt prezente la Brasov, 94 de firme din tara si strainatate, in complexul expozitional Lux Divina (fosta platforma Rulmentul) - pentru networking si interactiune cu cetatenii celui mai reprezentativ oras pentru silvicultura si ingineria lemnului, din Romania.

    Brasovul este o pepiniera de traditie - pentru specialistii in lemn! O industrie regenerabila, al carei potential se reflecta in cresterea constanta a exporturilor din ultimii ani, o importanta componenta a produsului intern brut ...

    In zilele de 30 si 31 Martie a.c., Misiunea Casa invita forumistii din Brasov dar si pe reprezentantii firmelor de mobilier din acest frumos oras, la standul nostru din Pavilionul PARC.

    Asteptam impresiile forumistilor ce vor participa la ExpoDESIGNwood.
    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

    Community Manager MC
Procesare...