Vând 550 matrițe de pavele + masă vibrantă

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • Vlgh
    Incepator
    • 30.aug.2014
    • 32

    Vând 550 matrițe de pavele + masă vibrantă

    Vând 550 matrițe de pavaj. Matrițele sunt din PP(polypropilena) aditivata, cu rezistenta la soc si zgarieturi. Au fost folosite de două ori, sunt ca noi!
    Cu cele 550 de matrițe obțineți aproximativ 14mp2 la tură.
    În momentul când le-am folosit eu, prețul pentru 1mp a fost de 11 lei, inclusiv aditivii folosiți, cimentul, nisipul, mărgăritarul.

    Pe lângă matrițe, în preț intră și o masă vibrantă, realizată la comandă. A costat 1400 de lei. Vă pot oferi rețeta folosită de mine și restul aditivilor rămași (10 litrii Decofrol superconcentrat - 1l/60l apă -preț de achiziționare 380 de lei, 1kg aditiv BV3)

    Sunt perfecte pentru cine vrea să se apuce de o mică afacere profitabilă (puteți scoate 1mp cu 7-8lei în condițiile în care acest model la magazinele de profil costă 43 lei/mp., sau pentru producerea pavajului persoanal, având avantajul realizării unor pavele cu MULT MULT mai rezistente decât cele din comerț, puteți scoate diferite culori (rosu, verde, roz, negru, portocaliu, albastru), folosi aditivi anti-înghet, etc

    NU TRIMIT ÎN ȚARĂ DECÂT CU PLATA TRANSPORTULUI ÎN AVANS! De preferat se vinde la pachet - masa + cele 550 de pavele + aditivii rămași. Matrițele sunt ca NOI!
    Dacă doriți separat, masa se vinde la 1300 de lei, iar prețul pe matriță e 4 lei. La momentul achiziționării prețul a fost de 6 lei/matriță.

    Atât masa, matrițele și pavelele rezultate se pot vedea în apropiere de Vaslui. Mulțumesc! Cer și ofer seriozitate!
Procesare...