+ Răspuns la subiect
Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Distribuitori apa

 1. #1

  Distribuitori apa

  Tocmai am finalizat instalatia de apa la o casa noua. Aceasta este pe distribuitori, 4 la numar. Apa pleaca de la demisol unde intra intr-un distribuitor si merge mai departe, pe pexal de fi 20, la un alt distribuitor la mansarda, deci aproximativ la 6 m mai sus. Mentionez ca peretii sunt inca netencuiti, iar distribuitorul si tevile de pexal nu sunt fosrte bine fixate . Problema este sus la mansarda. In momentul in care dau drumu la apa, sus la mansarda, la presiune mica se aud niste sunete destul de puternice ca niste impuscaturi iar apa nu are un debit constant si este aruncata intermitent. Tevile de pexal ce vor alimenta ghiuveta, wc si cada sunt de fi 16. Daca dau la maxim robinetul distribuitorului, sau chiar la o presiune intermediara aceste pacaneli nu se mai aud iar apa curge sub jet continuu. Jos, la demisol nu se intampla acest fenomen, aici nu sunt probleme.
  Nu stiu care ar fi cauza, poate ma poate ajuta cineva.
  Inca un indiciu, am 4 distribuitori cate 2 pentru apa rece si 2 pentru apa calda. Unul din ele este altfel decat celelalte, adica producatorul este altcineva, si tocmai pe acest circuit face probleme. Am fost nevoit sa iau alt model de distribuitor deoarece in magazin, la achizitionarea acestora, nu mai avea modelul de distribuitor cu 3 cai ca celelalte 3. Sa fie oare de la distribuitor?

 2. #2
  Dupa cum povestiti s-ar deduce aer pe instalatie . Ati lasat toti robinetii deschisi sa curga apa pina cind vine in jet uniform ?
  Instalatii verificari-revizii gaze

 3. #3
  Nu. Toti robinetii deschisi nu i-am lasat. Nu am inca posibilitatea de a face acest lucru intruvat capetele opuse distribuitorului nu au inca robineti intrucat se tencuieste, urmeaza gresia si apoi. Dar voi incerca sa bag apa pe toti si sa o colectez intr-un butoi. Apoi va voi spune daca mai pacane si cu apa pe toti robinetii.
  Alte pareri?

 4. #4
  Am dat tuturor robinetilor din distribuitor drumul. Apa curge pe fiecare circuit. Problema cu pacanelile persista.
  Se pare totusi ca problema este de la distribuitor. Acesta are robinetii reglabili prin rotire, ceilalti 3 distribuitori sunt vu robineti tip fluture. Diferenta cred ca de aici vine, intrucat cei fluture au o bila ce se roteste pe cand acesta are probabil o garnitura.
  Pareri?

+ Răspuns la subiect

Subiecte similare

 1. Solutie alimentare cu apa din bazin captare apa
  De tor în forumul Instalatii de alimentare cu apa
  Răspunsuri: 10
  Ultimul post: 07.12.2011, 11:26
 2. Traseu centrala distribuitori
  De bmx în forumul Instalatii de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului
  Răspunsuri: 1
  Ultimul post: 06.10.2010, 08:59
 3. Parchet de calitate - distribuitori?
  De BogdanAlexRadu în forumul Amenajari interioare
  Răspunsuri: 2
  Ultimul post: 22.08.2008, 20:16
 4. Distribuitori Ceresit - Bistrita-Nasaud
  De prosper în forumul General
  Răspunsuri: 1
  Ultimul post: 21.05.2006, 14:46
 5. Distribuitori Ceresit
  De în forumul Amenajari interioare
  Răspunsuri: 1
  Ultimul post: 01.11.2005, 14:20

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii