+ Răspuns la subiect
Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Temelie si ziduri umede

 1. #1

  Temelie si ziduri umede

  Salutare la toata lumea va rog un ajutor cu sfaturi la problema pe care o am .Am cumparat o casa construita in 1966 si am o problema cu peretii si temelia care sunt umede cand am intrebat proprietarul daca are stratul de rupere capilaritate a spus ca are mentionez ca proprietarul cu cativa ani in urma a montat parchet laminat direct pe pardoseala dupa ceva timp a inceput sa putrezeasca pardoseala ca nu mai era aerisita , a scos parchetul si pardoseala a pus un strat de piatra dupa care a turnat ciment si dupa montat parchet vreau sa va mai spun ca acea casa nu a fost locuita permanent decat pe timpul verii si eu cand am cumparat-o avea pe peretii exteriori si pe temelie pete de umezeala . Nu sunt sigur de vorbele spuse de proprietar ca are stratul de rupere capilaritate dar am auzit ca daca nu ar avea se poate injecta niste solutii rasinoase in temelie si in ziduri .as dorii sa stiu cat de costisitoare este aceasta lucrare de injectare . Va rog astept raspunsuri . Cu stina Marius
  Miniaturi atașate Miniaturi atașate Dă click pe imagine pentru versiunea extinsă.

Nume:	E1FC2DF5-8D65-4575-9371-29A45E1E238B.jpg‎ 
Afișări:	44 
Mărime:	6,7 KB
ID:		100612  

 2. #2

  Răspuns la: Temelie si ziduri umede

  O soluție mai ieftina si corecta ar fi sa săpați împrejurul fundației si sa o hidroizolați poate si termoizolație.

 3. #3

  Răspuns la: Temelie si ziduri umede

  Existenta stratului de rupere a capilaritatii se poate verifica daca spargeti cu atentie intr-un colt, interior sau exterior. Petele de umezeala exterioare pot fi si de la ploi. Acel brau exterior poate dirija apa catre zidarie si ar trebui eliminat daca aveti de gand sa renovati exteriorul.

 4. #4

  Răspuns la: Temelie si ziduri umede

  Sal Gemini am facut cum ai spus si am observat ca este stratul de rupere capilaritate si la zidurile exterioare si la cele interioare dar umiditate tot este mentionez ca locuinta nu a fost locuita si nici incalzita pe timp de iarna , sa fie si ca nu a fost locuita si incalzita cauza umiditatii sau condens este vorba doar de o portiune de 20 cm de la sapa in sus la toti peretii interiori .astept un raspuns sau am inteles ca mai este o tencuiala care stopeaza trecerea umiditatii . Va multumesc de intelegere si pentru sfaturi .

 5. #5

  Răspuns la: Temelie si ziduri umede

  Puteti posta foto cu zonele umede?

 6. #6

  Răspuns la: Răspuns la: Temelie si ziduri umede

  SAlutare Gemini am atasat poze cu peretii interiori va rog sa imi spuneti ce am de facut va mai aduc la cunostinta ca locatia nu este locuita si nici incalzita pe timp de iarna nu stiu ce sa zic eu cred ca este din cauza condensului si peretii au tras . Va multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare parerile dumneavoastra .
  Miniaturi atașate Miniaturi atașate Dă click pe imagine pentru versiunea extinsă.

Nume:	6E093D18-8B45-4E65-941E-EDA6D91D3FE0.jpg‎ 
Afișări:	13 
Mărime:	7,0 KB
ID:		100835   Dă click pe imagine pentru versiunea extinsă.

Nume:	1F947A50-313C-41F7-A5C2-E9BCD0B58B16.jpg‎ 
Afișări:	13 
Mărime:	6,9 KB
ID:		100836  

 7. #7

  Răspuns la: Temelie si ziduri umede

  O locuinta care nu este incalzita iarna, macar la un mimim, poate fi in situatia sa aiba probleme generate de umezeala. Daca zonele afectate nu sunt mari, este posibil sa fie aceasta cauza. In general finisajele sunt primele afectate de lipsa incalzirii si apoi mobilierul.

+ Răspuns la subiect

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii