Trimis: Lun 11 07, 2005 11:00 am Titlul subiectului: Mucegai
In luna martie am cumparta un apartament la parter.
E un bloc de caramida la care dormitorul are peretele pe colt.
Apartamentul m-a incantat foarte mult avea termopane si centrala chiar si izolatie cu polistirten in interior la dprmitor.
Problemele erau cred ca de mult dar din luna septembrie a inceput geamul termopan sa transpire dimineata mai intai in dormitor.
L-am schimbat si am pus sticla LOW_E acum transpira doar jos cam 120 cm.
Problema mare e urmatoarea:
Peste izolatia de polistiren aplicat pe peretele interior din dormitor (perete pe coltul blocului) a inceput sa apara mucegaiul si nu stiu ce sa mai fac. Mucegai este si la colturile geamului si se extinde foarte repede.
Trimis: Dum 11 13, 2005 12:34 pm Titlul subiectului: Re: Mucegai
ciprian_vijoli a scris:
In luna martie am cumparta un apartament la parter.
E un bloc de caramida la care dormitorul are peretele pe colt.
Apartamentul m-a incantat foarte mult avea termopane si centrala chiar si izolatie cu polistirten in interior la dprmitor.
Problemele erau cred ca de mult dar din luna septembrie a inceput geamul termopan sa transpire dimineata mai intai in dormitor.
L-am schimbat si am pus sticla LOW_E acum transpira doar jos cam 120 cm.
Problema mare e urmatoarea:
Peste izolatia de polistiren aplicat pe peretele interior din dormitor (perete pe coltul blocului) a inceput sa apara mucegaiul si nu stiu ce sa mai fac. Mucegai este si la colturile geamului si se extinde foarte repede.
Data inscrierii: 13/11/2005 Mesaje: 13 Locatie: Radauti Sv
Trimis: Dum 11 13, 2005 8:04 pm Titlul subiectului: Gabriel-11
Buna,
Se pare cã nu eºti singurul care are probleme.
Rãasfoieºte forum-ul. Mai sînt vreo 3 ca tine care au izolaþie pe interior decoratã cu mucegai.
Deci ar trebui de acuma sã reþinem: izolaþiile pe interior = incorect
A;adar problema este izola'ia realiyatã pe interior, adicã incorect.
Trimis: Mar 11 15, 2005 8:19 pm Titlul subiectului:
Domnule Vijoli,
Daca cititi acest forum problema dv este destul de des intalnita. Izolam foarte bine termic, dar nu ventilam. Ventilatia controlata va scapa de mucegai si de igrasie. Incercati www.terax.ro
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum