HUF HAUS a obtinut certificarea Gold, oferita de Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor

24 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

HUF HAUS a obţinut certificarea The Gold Award pentru fiecare casă nou construită, oferită de Consiliul German pentru Sustenabilitatea Clădirilor (DGNB). Această distincție atestă că fiecare structură modernă de tip post-and-beam produsă în fabrica HUF HAUS din Hartenfels (Germania) corespunde standardelor Gold și primește Gold Badge pentru construcții sustenabile.

"Am aplicat pentru a fi testați de către Consiliul German pentru Sustenabilitatea Clădirilor pentru această certificare pentru că reprezintă un indicator al performanței caselor noastre, ce sunt realizate din componente variate și complexe. Acest proces riguros de examinare poate fi comparat cu un decatlon. La fel ca niște sportivi ambițioși, trebuie să ne pregătim în cel mai bun mod cu putință pentru o multitudine de discipline, angajându-ne să acordăm atenţie sporită fiecărui detaliu astfel încât să dezvoltăm concepte rezidențiale sustenabile într-un limbaj arhitectural unic", a declarat Christoph Schmidt, Vicepreședinte Executiv HUF HAUS.

Tehnicile și procesele de execuţie ale HUF HAUS corespund celor mai exigente criterii din domeniul sustenabilității, ce sunt confirmate de obținerea acestei certificări. Procedura de testare a avut loc concomitent cu operațiunile zilnice ale companiei, printr-o monitorizare transparentă şi obiectivă pe parcursul întregului proces, fiind atent supravegheat de un auditor independent de la firma Think Step.

Unul dintre punctele analizate de auditor a fost aspectul ecologic ale materialelor utilizare și ponderea lor în activitatea companiei, precum și practicarea metodelor eficiente în timpul producţiei.

Fundamentul analizei Consiliul German pentru Sustenabilitatea Clădirilor constă în respectarea unor condiții riguroase, ce nu pot fi nicidecum subestimate, iar criteriile stricte se bazează pe concepte complexe în domeniul sustenabilității și pe o performanță generală a structurilor produse.

HUF HAUS a deschis în luna octombrie primele două case de prezentare din România, modelele ART și modum:, în cadrul proiectului rezidențial premium Dumbrava Vlăsiei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Finantari - Bani pentru case Finantari - Bani pentru case
Noaptea de Ajun ne aduce zapada Noaptea de Ajun ne aduce zapada
Programul guvernamental \ Programul guvernamental \"Termoficare 2006-2009\", un \"pansament\"
Ajutoarele de caldura pe 7 ani costa cat Autostrada Bechtel Ajutoarele de caldura pe 7 ani costa cat Autostrada Bechtel
Proprietarii de apartamente vechi scoase la vanzare nu mai umbla la pret - 29 Septembrie 2009 Proprietarii de apartamente vechi scoase la vanzare nu mai umbla la pret - 29 Septembrie 2009
Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010 Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010

Vezi mai multe articole