Ieftiniri spectaculoase la targurile de case

19 septembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dezvoltatorii ofera discounturi de pana la 15.000 de euro la achizitia unui apartament si locuri de parcare gratis
 
Oferta din luna septembrie a Targului Imobiliar National (TIMON) sta sub semnul stagnarii din piata. Locuintele sunt cu 40% mai ieftine decat prognozele de la inceputul anului.
 
La tarabele expozantilor troneaza anunturi cu discounturi substantiale sau cu apartamente la preturi similare celor de anul trecut. Astfel, cel putin patru mari expozanti au in oferta garsoniere disponibile pentru circa 55.000 de euro. Este vorba despre apartamente in cadrul proiectelor Bragadiru Lake Project (52.000 de euro), Regal Residence (55.700 euro), Confort City (55.700 euro) sau Primavara Lujerului (56.000 de euro).
 
In cazul in care va decideti sa achizitionati un apartament, beneficiati de o parcare gratuita la Regal Residence, Primavara Lujerului si Confort City. Acestea sunt evaluate la valori cuprinse intre 5.000 si 15.000 de euro. Garsonierele au suprafete utile care incep de la 27 si pot ajunge pana la 38 de metri patrati.
 
Apartamentele cu doua camere sunt oferite pentru minimum 92.000 de euro. Cel mai ieftin produs din cadrul targului il reprezinta garsonierele in statiunea Saturn, dezvoltate de Vigogeo Invest in cadrul proiectului Sofia Residence. Acestea pot fi achizitionate pentru 32.900 de euro.
 
O alta oferta inedita o reprezinta un discount de 7.000 de euro pentru cumpararea unui apartament acordat de Valentin Construct Imob in proiectul Mayer Residence. Oferta este valabila pentru imobilele cu trei camere, cel mai ieftin fiind de 118.900 de euro. Apartamentul va fi insa livrat doar cu o parte din finisaje finalizate.
 
Preturile, in stand-by
 
Ioan Sorin Rosu, director al companiei imobiliare Apulum 94, crede ca valorile apartamentelor expuse la acest targ au la baza intrarea pietei imobiliare intr-un stadiu „platou" in care preturile nu vor mai oscila ca in anii precedenti. Potrivit acestuia, o parte din posibilii clienti asteapta in aceasta perioada efectul noilor norme de creditare impuse de banca centrala, din a doua parte a lunii octombrie.
 
Sursa: Adevarul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa inteligenta, vedeta targului de echipamente electrice si automatizari Casa inteligenta, vedeta targului de echipamente electrice si automatizari
Preturile apartamentelor vechi ar putea scadea cu 25% din toamna Preturile apartamentelor vechi ar putea scadea cu 25% din toamna
"Ouale stricate" din cotetul imobiliar
Criza taie cu 30% preturile caselor de vacanta - 12 Mai 2009 Criza taie cu 30% preturile caselor de vacanta - 12 Mai 2009
Vilele vechi isi pot dubla valoarea dupa renovare Vilele vechi isi pot dubla valoarea dupa renovare
Asanarea subsolurilor de bloc va costa asociatiile de proprietari 15 milioane de euro - 11 Februarie 2009 Asanarea subsolurilor de bloc va costa asociatiile de proprietari 15 milioane de euro - 11 Februarie 2009

Vezi mai multe articole