on

Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT

02 iulie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru un pasionat al amenajarilor interioare, calitatea produselor pe care le foloseste si libertatea de miscare sunt conditii esentiale pentru o lucrare executata bine si la timp. Produsele profesionale marca Ceresit sunt garantia unei lucrari de calitate si durabila in timp. Dar un meserias profesionist nu are nevoie doar de materiale bune, ci si de o masina care sa aiba mereu combustibil suficient pentru a putea rezolva rapid situatiile neprevazute care pot sa apara oricand.

Ceresit a demarat campania promotionala “Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT”, campanie prin care isi propune sa premieze cu un plin de carburant profesionistii amenajarilor interioare care aleg sa lucreze cu produsele Ceresit.

Mecanismul promotiei este simplu:
Cumpara din magazinele traditionale participante produse Ceresit, trimite prin SMS la numarul 1887 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobile) numarul bonului fiscal si data emiterii acestuia, si poti castiga premii instant sau premii saptamanale.

SMS-ul cu numarul si data bonului fiscal trebuie trimis sub formatul: numar bon/zz/ll/aaaa.

De exemplu, daca un bon fiscal are numarul 0239 si a fost emis in data de 25 iulie 2016, atunci mesajul SMS va fi 0239/25/07/2016.

Produsele Ceresit participante in campania “Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT” sunt urmatoarele:
- Spume profesionale: Ceresit TS61, TS62 si WhiteTeq
- Etansanti Ceresit
- Gama Ceresit FT101
- Gama Ceresit CB100, CB150 si CB200

Premiile campaniei “Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT”:
- Premii zilnice – seturi profesionale Ceresit formate dintr-un cutter, cleste multifunctional si briceag multifunctional. In total, sunt 1000 de seturi profesionale ce pot fi castigate instant.
- Premii saptamanale - bon valoric de achizitionare combustibil in valoare de 250 lei din statiile OMV si Petrom. In total sunt 10 astfel de bonuri valorice, se acorda unul pe saptamana, prin tragere la sorti.

Campania “Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT” se desfasoara in perioada 25 iulie – 30 septembrie 2016, in toate magazinele traditionale participante din tara.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Oricare 3 produse Ceresit cumparate = 5 lei inapoi Oricare 3 produse Ceresit cumparate = 5 lei inapoi
Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Profita de promotia toamnei! Absorbantul de umiditate Ceresit AERO 360º iti aduce gratis un Silan Sensitive Profita de promotia toamnei! Absorbantul de umiditate Ceresit AERO 360º iti aduce gratis un Silan Sensitive
Supermeserias Ceresit te ajuta in munca ta! Supermeserias Ceresit te ajuta in munca ta!
Promotia care merita povestita Promotia care merita povestita
Intra in parteneriat cu Ceresit si te punem in valoare! Intra in parteneriat cu Ceresit si te punem in valoare!

Vezi mai multe articole