Lumina din bucatarie - Partea I

18 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand gatesti ai nevoie de lumina din abundenta. Noi iti propunem sa aduci si putin stil bucatariei prin cele mai inspirate corpuri de iluminat.

1. Candelabrul

Desi pare o alegere nepotrivita, un candelabru poate aduce un plus de extravaganta, mai ales in combinatie cu finisajul lucios al dulapurilor din bucatarie. O astfel de alegere neasteptata aminteste de stilul frantuzesc si apartamente chic. Bucataria capata stralucire si devine pretioasa, asemenea cristalelor ce decoreaza candelabrul. Paleta alb-negru scoate corpul de iluminat in evidenta si continua nota eleganta in toata incaperea.

2. Felinarul

Pentru o bucatarie calda, cu suflet, care aminteste de vremurile trecute, alege doua felinare vintage si pozitioneaza-le in asa fel incat sa se alinieze deasupra mesei. Vor crea o atmosfera ideala pentru discutii placute cu prietenii si familia. Din nou, folosirea celor doua non-culori creeaza un spatiu cu linii curate, insa stilul mobilierului si al accesoriilor definesc un stil cu influente rustice.

 

3. Ceramica

Cele patru corpuri suspendate deasupra insulei centrale a bucatariei pastreaza aceeasi delicatete ce caracteriseaza intregul mobilier si schema cromatica a incaperii. Accentele albastre si suprafetele albe creeaza iluzia unei bucatarii create din ceramica fina, in timp ce esenta de lemn folosita pentru insula si parchet ofera caldura si stabilitate intregului design. Cele patru lustre se integreaza si completeaza perfect dispunerea celorlalte obiecte din bucatarie.

Urmareste continuarea articolului pentru a descoperi noi idei inspirate de alegere a corpurilor de iluminat pentru bucatarie.

 

Sursa: housebeautiful.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum ne comportam in cazul unui incendiu in bucatarie Cum ne comportam in cazul unui incendiu in bucatarie
Sfaturi pentru imbinarea culorilor in bucatarie Sfaturi pentru imbinarea culorilor in bucatarie
In frigider sau la temperatura camerei? Cateva sfaturi pentru depozitarea alimentelor In frigider sau la temperatura camerei? Cateva sfaturi pentru depozitarea alimentelor
Ustensile utile in bucatarie Ustensile utile in bucatarie
Bucatarii mici, solutii cu impact mare - partea I Bucatarii mici, solutii cu impact mare - partea I
Bucataria ergonomica Bucataria ergonomica

Vezi mai multe articole