Miele aduce in Romania aspiratorul Eco cu beneficii de aspirator Power

02 martie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Aspiratorul C3 Comfort Boost Ecoline este dotat cu funcția Boost, prin care se activează automat puterea de 1200 W pentru un plus de aspirare;
• Aspiratoarele din gama Complete C3 sunt silențioase și se remarcă prin consumul redus de energie;

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piața din România aspiratorul Complete C3 Comfort Boost Ecoline, dotat cu funcția de aspirare automată Boost. Puterea aspiratorului Miele Complete C3 Comfort Boost Ecoline este de 800 W, iar prin funcția Boost, utilizatorul poate activa automat puterea de 1200 W pentru 20 de secunde. Funcția poate fi utilizată de trei ori consecutiv (1 minut) pentru un plus de aspirare a covoarelor.

Modelul face parte din noua generație de aspiratoare, Miele Complete C3 Ecoline, axate pe performanțe de aspirare ridicate și totodată pe un consum redus de energie. Din aceeași gamă, face parte și modelul Boost Parquet EcoLine, cu duză special creată pentru parchet, cu păr natural pentru îngrijirea podelelor dure, care se pot zgâria ușor.

„Aspiratoarele Miele Complete C3 EcoLine au fost create pentru a corespunde nevoilor oricărui utilizator: curăță orice tip de suprafață, sunt silențioase și flexibile. Ne așteptăm să fie foarte bine primite de utilizatorii din România, aspiratoarele fiind de altfel cele mai căutate produse Miele în showroom-ul din București și la partenerii din țară”, a declarat Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Toate aspiratoarele din gama Complete C3 EcoLine sunt dotate și cu peria pentru podele dure, SRD 20. Datorită perilor denși, duza atinge o capacitate de aspirare a prafului de 111%, ajungând astfel la clasa A de eficiență a performanței de curățare. Mai mult, fiecare model are alte trei accesorii care se află într-un compartiment din interiorul aparatului: perie pentru tapițerie, duză pentru fante și perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate, pentru a fi întotdeauna la îndemână. De asemenea, aspiratorele au trei rotile cu pivotare lină la 360 de grade cu noua tehnologie Dynamic Drive pentru rulare silențioasă și au o rază de acțiune de 11 metri.

Sacii de praf unici Miele HyClean 3D Efficiency au nouă straturi pentru cel mai bun grad de filtrare și o capacitate de 4,5 litri, cu 20% mai mare față de modelele anterioare de saci.

O altă dotare a gamei de aspiratoare Miele Complete C3 este filtrul AirCleanPlus, care conferă aspiratoarelor clasa A la emisiile de praf. Modelele dispun și de un filtru de motor, ajungându-se astfel la 11 stadii de filtrare a prafului.
Aspiratoarele Miele sunt testate pentru a fi utilizate timp de 20 de ani, iar pentru a fi posibil acest lucru, produsele sunt supuse unor condiții de stres extreme în laboratoare, tocmai pentru a asigura calitatea produsului și o durată mare de viață.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Primarii de sector s-au apucat sa demoleze garajele dintre blocuri Primarii de sector s-au apucat sa demoleze garajele dintre blocuri
Romanul mediu se califica la prima casa de doua camere doar cu familia - 24 Iunie 2009 Romanul mediu se califica la prima casa de doua camere doar cu familia - 24 Iunie 2009
Marii producatori de geamuri termopan isi dubleaza vanzarile Marii producatori de geamuri termopan isi dubleaza vanzarile
Parc rezidential de 20 milioane de euro in nordul Capitalei Parc rezidential de 20 milioane de euro in nordul Capitalei
Casa de comenzi pentru case Casa de comenzi pentru case
Cum iti zugravesti singur casa Cum iti zugravesti singur casa

Vezi mai multe articole