on

Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton

12 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Efectul infiltratiilor de apa asupra cladirilor poate fi foarte daunator, astfel incat aplicarea hidroizolatiilor este necesara la orice lucrare.

Noua hidroizolatie Ceresit CR 100 se poate aplica atat mecanizat, cat si manual, ofera o impermeabilitate ridicata si are capacitatea de a acoperi fisurile si de a proteja structurile standard din beton.

In plus, este rezistenta la inghet si este recomandata indeosebi pentru impermeabilizarea suprafetelor orizontale si verticale ale cladirilor, a elementelor de structura sau a rezervoarelor de apa potabila.

Ceresit CR 100 este o hidroizolatie semi-flexibila, bicomponenta care poate  fi folosita si ca strat final pe substraturi fara impact mecanic.

Lansat in ianuarie 2017, produsul este disponibil in magazinele partenere la sac de 20 kilograme si bidon de 5 litri. Cele doua componente trebuie utilizate doar impreuna.

O hidroizolatie de calitate salveaza viata casei tale!

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ceresit STOP Umiditatii iti aduce promotiile primaverii Ceresit STOP Umiditatii iti aduce promotiile primaverii
Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili
Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Castiga premii cu jocul aniversar Ceresit 110 ani Castiga premii cu jocul aniversar Ceresit 110 ani
Cu gleturile Ceresit cumperi nivelare si primesti finisare Cu gleturile Ceresit cumperi nivelare si primesti finisare
Moment: Un singur nume, Toate solutiile! Moment: Un singur nume, Toate solutiile!

Vezi mai multe articole