Noul Cod al Constructiilor provoaca nemultumiri

11 decembrie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectul de act normativ care va reglementa activitatea in domeniul constructiilor si care va intra in vigoare pana in luna martie a anului viitor a starnit opozitia unor specialisti din domeniul urbanistic. Dorina Isopescu, presedintele Inspectoratului de Stat in Constructii, a declarat ca noul Cod al Constructiilor nu va permite nicio interventie asupra activitatii economice. In replica, Alexandru Sandu, presedintele Registrului Urbanistilor din Romania, a precizat ca "intrarea in vigoare a unor prevederi din acest proiect nu va usura realizarea investitiilor, ci va crea un haos si mai mare in activitatea constructiilor". El este de parere ca nu au ce sa caute in noul act normativ prevederi din Legea Urbanismului.
 
Sursa: Gandul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gealan furnizeaza ferestre pentru Cartierul Solar Gealan furnizeaza ferestre pentru Cartierul Solar
Credit de la banca pentru casa pe hirtieLidia Ionita Credit de la banca pentru casa pe hirtieLidia Ionita
Alegeti o tamplarie performanta, pentru a tine 41% din caldura in casa! Alegeti o tamplarie performanta, pentru a tine 41% din caldura in casa!
Birourile, segmentul pietei imobiliare cu cele mai multe tranzactii Birourile, segmentul pietei imobiliare cu cele mai multe tranzactii
E simplu să câștigi cu Ruukki! E simplu să câștigi cu Ruukki!
Semn ca vine toamna Semn ca vine toamna

Vezi mai multe articole