Philips Lighting anunta cel mai inovator proiect de iluminat inteligent smart office din Romania: Aviatorilor 8

05 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Philips Lighting România oferă soluţii de iluminat inteligent de ultimă generație pentru ansamblul exclusivist de birouri Aviatorilor 8 recent finalizat, situat în Piața Victoriei, Bucureşti.

Proiectul Aviatorilor 8, dezvoltat de NEPI Rockcastle - liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, încorporează soluţii de iluminat inteligente integrate sub conceptul „smart office”, care îmbină în cel mai eficient mod lumina naturală cu soluţiile de iluminat artificial Philips Lighting. În lumea modernă, nu mai este de ajuns să avem acces doar la lumină, nevoile oamenilor sunt diverse, iar pentru a putea avea parte de cea mai bună experienţă posibilă în spaţiul pe care îl ocupăm la birou, este nevoie ca impactul luminii să fie maxim. Avem nevoie de confort, concentrare şi relaxare maximă, în funcţie de activitatea pe care vrem să o prestăm. Toate acestea au un numitor comun: lumina.

„Noul spațiu, iluminat în premieră cu cele mai moderne soluții LED, reprezintă exemplul ideal de administrare eficientă a luminii naturale, întrunind toate criteriile impuse de conceptul smart office. Ne bucurăm că, prin intermediul sistemului şi al corpurilor de iluminat special create pentru a oferi atât eficiență energetică, cât şi confort, am putut contribui la finalizarea celui mai sustenabil complex de birouri din România”, a declarat Silviu Bulzan - Key Account Manager Office & Industry CEE, Philips Lighting.

Peste 500 de corpuri de ilumint LED au fost instalate în toate zonele clădirii cu o suprafață de aproximativ 7.700 mp, realizând o reducere a consumului de energie electrică cu peste 50% față de variantele convenționale.

Sistemul inovator de iluminat al birourilor este format din corpuri arhitecturale suspendate Flatmoon, care creează automat un design ultra modern și dinamic pentru companiile care vor ocupa spațiile Aviatorilor 8, oferind totodată flexibilitate maximă chiriașilor datorită opțiunilor de control – corpurile de iluminat pot fi puse în funcțiune exclusiv în momentul și în locul în care este nevoie de lumină, contribuind astfel la maximizarea economiei.

Tehnologia de ultimă generaţie asigură chiriașilor un mediu modern de lucru, unde pot avea un control deplin asupra climei, iluminatului și ambientului în general şi ajută la crearea unui mediu mai confortabil, mai productiv şi mai sustenabil. Mai mult decât atât, pentru că vorbim despre o clădire modernă unde sustenabilitatea are un rol foarte important, corpurile de iluminat cu tehnologie LED au reprezentat alegerea ideală.

Noul spațiu de birouri, desfăşurat pe 3 etaje şi 3 niveluri subterane de parcare, reprezintă o îmbinare unică și inovatoare între arhitectura veche și cea modernă, fiind compus din Vila Oromolu, o clădire de patrimoniu, un spațiu de birouri cu design avangardist și o piațetă deschisă publicului larg.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa de chirpici versus vila din betoane Casa de chirpici versus vila din betoane
INS va scoate primul indice imobiliar abia in 2010 cu date din 2009 - 16 DECEMBRIE 2008 INS va scoate primul indice imobiliar abia in 2010 cu date din 2009 - 16 DECEMBRIE 2008
Baia, o experienta senzoriala Baia, o experienta senzoriala
Garantia pentru Garantia pentru "Prima Casa", acordata si pentru construirea de locuinte - 18 Iunie 2009
Vilele vechi isi pot dubla valoarea dupa renovare Vilele vechi isi pot dubla valoarea dupa renovare
BASF creeaza liniste totala la Muzeul Guggenheim BASF creeaza liniste totala la Muzeul Guggenheim

Vezi mai multe articole