PiatraOnline devine partener în cadrul Asociației Clubului Roman de Mobila (ACRM)

31 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale, anunță parteneriatul cu Asociația Clubului Român de Mobilă (ACRM) pentru a veni în întâmpinarea producătorilor de mobilier care folosesc piatra naturală, marmura sau ardezia flexibilă SKIN.

„Parteneriatul cu Asociația Clubului Român de Mobilă este o recunoaștere a calității serviciilor pe care le oferim atât clienților, dar și colaboratorilor noștri. Astfel, prin intermediul acestei asociații dorim să venim în întâmpinarea proiectelor de design care folosesc piatra naturală fie că vorbim de marmură, granit, travertin sau de ardezia flexibilă SKIN”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Scopul companiei PIATRAONLINE este acela de a se adapta la tendințele de ultimă generație în ceea ce privește materialele de construcții pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior. Una din cele mai moderne soluții de decor este ardezia flexibilă SKIN, piatra-flexibilă cu aspect unic și natural. Disponibilă în diverse nuanțe, își face loc cu ușurință în orice spațiu din casă. Mai mult decât atât, ardezia se bucură de o serie de caracteristici care o descriu drept un produs inovator pentru finisarea căminului. Este vorba despre flexibilitatea cu care poate fi aplicată pe suprafețe atipice, neregulate, precum și faptul că dispune de o rezistență mare la schimbare, nu se deteriorează la razele UV și nici sub influența apei. Cu ardezie flexibilă se pot îmbrăca diferite obiecte de mobilier, dar se pot utiliza și la acele spații care se doresc a fi puse în valoare (mese, scaune, obiecte de decor).

Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.ro, sunt o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință care includ produse și mixaje de produse, montate corect și corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor, numit simplu acasă.

Asociația Clubul Român de Mobilă reunește peste 40 de firme din domeniul industriei de mobilier și design de interior. La baza înființării ACRM a stat nevoia de o mai bună reprezentare a firmelor din Clubul Român de Mobilă, atât în relația cu furnizorii, cât și cu clienții, fie asociații sau companii multinaționale. Astfel, ACRM reprezintă și promovează interesele producătorilor de profil în dialog cu partenerii interni și externi, alături de pregătirea personalului din industria mobilei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobexpert: Furnizorii de prefabricate tin preturile sus pe piata de mobila - 14 Mai 2009 Mobexpert: Furnizorii de prefabricate tin preturile sus pe piata de mobila - 14 Mai 2009
Tarife suplimentare pentru reteaua de gaze naturale Tarife suplimentare pentru reteaua de gaze naturale
UE ieftineste apartamentele cu 15% UE ieftineste apartamentele cu 15%
Studiu: 45% dintre cei care vor sa cumpere un apartament nu isi permit credite - 23 Februarie 2009 Studiu: 45% dintre cei care vor sa cumpere un apartament nu isi permit credite - 23 Februarie 2009
bilete bilete
Stocul de locuinte pune presiune pe preturi Stocul de locuinte pune presiune pe preturi

Vezi mai multe articole