Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010

11 martie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fondul de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) va percepe un comision de acordare a garantiei mai ridicat in cazul variantei din 2010 a programului Prima Casa, mai exact de 0,49%, in usoara crestere fata de 0,37% cat era initial, a explicat Aurel Saramet, presedintele fondului.
 
Seful Fondului de Garantare a mai explicat ca aceasta crestere este nesemnificativa si este justificata de totalitatea procedurilor pe care fondul trebuie sa le realizeze pentru programul Prima Casa.
 
De asemenea, Saramet a mentionat ca procedurile de analiza a dosarelor pentru programul Prima Casa 2 au fost simplificate si imbunatatite, iar perioada de analiza a unui dosar a fost redusa cu cel putin o zi.
 
Fondul de Garantare analiza un dosar pentru Prima Casa 1 in 5 zile, iar pentru Prima Casa 2 aceasta perioada variaza intre 1 si 4 zile.
 
Sursa: Wall street

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asigurarile iti pun casa la adapost de hoti Asigurarile iti pun casa la adapost de hoti
Speculatiile au scumpit terenurile din Zona Metropolitana Bucuresti Speculatiile au scumpit terenurile din Zona Metropolitana Bucuresti
Ce fac bancile cu un bloc de 100 de apartamente in insolventa Ce fac bancile cu un bloc de 100 de apartamente in insolventa
Locuinte ANL si la 38 de ani Locuinte ANL si la 38 de ani
Razboi intre marii clienti si dezvoltatori - 12 Mai 2009 Razboi intre marii clienti si dezvoltatori - 12 Mai 2009
Castigurile din investitii imobiliare pot creste cu 9% Castigurile din investitii imobiliare pot creste cu 9%

Vezi mai multe articole