on

Proiectul tau e doar al tau

04 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucuresti, 03 octombrie 2016 - Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, lanseaza o noua campanie de publicitate, care transpune tematica libertatii in contextul propriului camin - un loc in care nu exista regulile sau cerintele din exterior. Astfel, mesajul cheie este „Proiectul tau e doar al tau“, avand rolul de a incuraja orice client de a intreprinde proiecte diverse, in care sa isi puna amprenta.

Libertatea intre proprii pereti, sarbatorita in noua campanie de publicitate

Prin noua campanie de toamna, care se va defasura la nivel european, Hornbach realizeaza, din punct de vedere al continutului, un corespondent al campaniei din primavara acestui an. Astfel, daca in luna martie accentul a fost pus pe sentimentul profund de libertate in legatura cu elemente naturale, noua campanie reaminteste de aceasta senzatie, transpusa intre peretii casei, un spatiu familiar, in care te poti lasa purtat de entuziasmul bricolajului.

"In ultimele luni, am fost preocupati de o tema foarte relevanta, privind gradul din ce in ce mai mare de limitare a libertatii personale, prin reglementari sociale, legi si chiar cei patru pereti ai casei - ultimul bastion al individualitatii noastre”, a declarat Guido Heffels, manager responsabil al departamentului de creatie din cadrul Heimat, agentia care creeaza campaniile publicitare ale Hornbach.

Noul spot video, plin de expresivitate, s-a nascut in stransa colaborare cu regizorul britanic Ian Pons Jewell (casa de productie Anorak, Berlin), reprezentand punerea in scena a unui pamflet excentric, plin de buna dispozitie si in acelasi timp foarte elocvent, vorbit, tipat si soptit de catre actorul german Bela B., cunoscut in special ca membru fondator al trupei „Die Arzte“.

Astfel, in cadrul spotului, carismaticul protagonist trece prin trairi emotionale complet diferite in timpul lucrarilor de bricolaj, de la aroganta, nebunie, ezitare si triumf, pana la atitudini si stari pe care nu si le infraneaza. Campania are in vedere in acest sens un aspect special legat de mesteri, dedicat ritualurilor individuale si unice ale acestora.

"Fara a renunta la umorul specific al Hornbach, noua campanie iti aduce pur si simplu cheful sa demarezi un proiect, sa faci ceva cu mainile tale, sa creezi, sa dai frau liber propriei personalitati”, a subliniat Thomas Schnaitmann, managerul de marketing si comunicare, Hornbach.
In Romania, campania se desfasoara pe TV, in mediile online si outdoor, incepand cu 16 septembrie. In ceea ce priveste Social Media, intregul continut  al campaniei, care va avea hashtag-ul #RitualuriDeLucru, se va regasi si pe un microsite dedicat ce va face trimiteri catre canalele sociale ale Hornbach.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Studiu Ariston Thermo: Tot mai multi romani renunta la sistemul centralizat de incalzire Studiu Ariston Thermo: Tot mai multi romani renunta la sistemul centralizat de incalzire
Populatia va deconta sute de milioane de euro pentru litigiile proprietatii Populatia va deconta sute de milioane de euro pentru litigiile proprietatii
Apartamentele noi de la ultimul etaj, cu 20% mai scumpe Apartamentele noi de la ultimul etaj, cu 20% mai scumpe
Statul ar putea garanta 75.000 euro la Statul ar putea garanta 75.000 euro la "Prima casa". Imobiliarii: "Oricum ar fi, numai sa fie" - 11 februarie 2010
1% din valoarea casei pentru a evita o teapa imobiliara - 25 Mai 2009 1% din valoarea casei pentru a evita o teapa imobiliara - 25 Mai 2009
Impozite Impozite

Vezi mai multe articole