on

Renovarea peretilor: panourile decorative care imita piatra

08 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tocmai ai terminat de renovat peretii, insa tot simti ca in living ar mai trebui adaugat un element care sa aduca un plus din punct de vedere vizual, atat la interior, cat si la exterior? Daca te intrebi care este acel element, te poti opri din cautari.

Panourile decorative realizate din materiale care imita piatra naturala si caramida sunt o solutie atat pentru amenajarea interiorului locuintei, cat si pentru exteriorul acesteia. Fabricate dintr-un amestec de minerale, combinate cu aditivi si armaturi pe baza de zirconiu, panourile prezinta o serie de avantaje imbatabile in comparatie cu materialele pe care le substituie, atat din punct de vedere al montajului, cat si din punct de vedere al costurilor.

In ceea ce priveste montajul, panourile decorative au marele avantaj ca nu trebuie montate neaparat pe pereti drepti, proaspat tencuiti sau cu finisajul vechi indepartat. Mai mult, acestea pot fi montate in orice perioada a anului, permit amplasarea termoizolatiei intre finisaj si perete si rezista foarte bine, in exterior, la temperaturi extreme.

Cum se monteaza

Timpul de montare redus este un alt mare avantaj al utilizarii panourilor decorative. Acestea pot fi instalate cu pana la de 10 ori mai rapid decat finisajele din piatra naturala sau caramida. Iata cum decurge totul in 6 pasi, explicati de specialistii de la Coba Panels, Parteneri de Incredere ai Misiunea Casa:

  • se taie cu flexul placile, astfel incat sa incapa perfect pe suprafata pe care urmeaza sa fie montate
  • se lipesc panourile de perete si apoi se dau 5 gauri prin finisaj pana inauntrul peretelui
  • in gaurile din perete se monteaza dibluri
  • panourile pot fi acum fixate cu holtzsuruburi

Foarte important de retinut este faptul ca intre panouri trebuie lasat un rost de 3 mm, la exterior, respectiv 2 mm, la interior.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Video-mapping - Cum sa ai cele mai spectaculoase decoratiuni de Craciun Video-mapping - Cum sa ai cele mai spectaculoase decoratiuni de Craciun
Fatada casei: sfaturi de finisare a exteriorului locuintei Fatada casei: sfaturi de finisare a exteriorului locuintei
Fatada casei: cum trebuie executata finisarea masei de spaclu Fatada casei: cum trebuie executata finisarea masei de spaclu
Fatade de blocuri viu colorate Fatade de blocuri viu colorate
Cele mai potrivite culori pentru exteriorul casei Cele mai potrivite culori pentru exteriorul casei
Arderea scandurilor: sfaturi de realizare a acestei operatiuni de protejare a lemnului Arderea scandurilor: sfaturi de realizare a acestei operatiuni de protejare a lemnului

Vezi mai multe articole