Targ de case in Capitala

25 mai, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Romanii nu se mai inghesuie sa-si construiasca vile impunatoare. Explicatia pe care o dau specialistii in tranzactii imobiliare este legata de costurile uriase pe care le implica intretinerea unei case foarte mari.
 
“Targul de case”, deschis pana duminica, la Sphera Building Center”, aduce in atentia potentialilor clienti tendintele in designul de interior, dar si oferte de apartamente in cartiere rezidentiale.
 
Un apartament de doua camere, de 82 mp intr-o vila duplex, din cartierul bucurestean Giulesti, costa cam 72.000 de euro, iar unul cu trei camere, de 115 mp, 100.000 de euro, pret care include si terenul. In Pipera, un apartament cu 4 camere in vila duplex, plus teren, costa cam 145.000 de euro.
 
Sursa: Libertatea

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Valea Oltului concureaza la pret Valea Prahovei Valea Oltului concureaza la pret Valea Prahovei
Proprietati Proprietati
Zeci de blocuri din Vaslui risca sa se prabuseasca Zeci de blocuri din Vaslui risca sa se prabuseasca
Policolor - prim bilant, peste asteptari Policolor - prim bilant, peste asteptari
Expertiza arhitectilor si designerilor in primul showroom Akzo Nobel din Romania Expertiza arhitectilor si designerilor in primul showroom Akzo Nobel din Romania
Cel mai mare parc acvatic din Romania se redeschide pentru un nou sezon de distractie Cel mai mare parc acvatic din Romania se redeschide pentru un nou sezon de distractie

Vezi mai multe articole