Tarifele la gaze si curent, inghetate pana la 1 iulie

18 aprilie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tarifele pentru electricitate ar putea creste dupa 1 iulie din cauza influentei cheltuielilor pentru reducerea poluarii, insa nu exista inca o evaluare a nivelului scumpirilor. "La 1 iulie vom avea o ajustare mai profunda, iar costurile cu emisiile de CO2 ar putea fi un factor care sa preseze preturile", a spus Nicolae Opris, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Autoritatile nu intentioneaza sa opereze nici o majorare de pret la curent pana la 1 iulie, iar cresterea tarifelor de la acea data este nesustenabila, a precizat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian. Ministrul a precizat ca nu se va mari nici tariful la gaze pana pe data de 1 iulie, in ciuda presiunilor distribuitorilor.
 
Sursa: Romania libera

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Atisreal: Declin al tranzactiilor cu locuinte Atisreal: Declin al tranzactiilor cu locuinte
Preturile locuintelor din Capitala - prabusite la nivelul anului trecut Preturile locuintelor din Capitala - prabusite la nivelul anului trecut
Romania vs Ungaria: Ce se va intampla cu piata imobiliara dupa aderare? Romania vs Ungaria: Ce se va intampla cu piata imobiliara dupa aderare?
Cum suntem furati la intretinere Cum suntem furati la intretinere
Blocuri de 25 de etaje pe malul Lacului Vacaresti Blocuri de 25 de etaje pe malul Lacului Vacaresti
Ritm mai lent la constructii Ritm mai lent la constructii

Vezi mai multe articole