Toamna aduce scumpirea chiriilor

15 august, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectele imobiliare noi, din ce in ce mai multe pe piata romaneasca, nu sunt inca in masura sa acopere cererea de locuinte.
 
Dupa ce, in ultimul an, chiriile au crescut cu aproximativ 30%, pentru lunile septembrie si octombrie agentiile imobiliare anunta noi scumpiri. Companiile straine care vor intra pe piata incepand din toamna, la care se adauga angajatii si studentii romani, creeaza o mare presiune pe cerere, sustine Georgiana Sandu, director de vanzari la Neocasa, citata de revista „Capital”.

Astfel, chiriile rezidentiale vor creste, in septembrie, cu cel putin 50 de euro, iar pentru locuintele de lux cu sume mult mai mari, estimeaza specialistii in domeniul imobiliar. Totusi, Bucurestiul este singurul oras din tara unde cererea si oferta au sanse sa se echilibreze. In celelalte mari orase din tara se inregistreaza in continuare o lipsa acuta de spatii rezidentiale, comerciale si de birouri. Primele ieftiniri ale chiriilor birourilor sunt asteptate de experti abia peste doi ani.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobila la jumatate de pret Mobila la jumatate de pret
Constructorii de locuinte merg catre clasa de mijloc Constructorii de locuinte merg catre clasa de mijloc
Campania "Intampina iarna cu Fiskars si Gerber" continua Campania "Intampina iarna cu Fiskars si Gerber" continua
Piata constructiilor din Romania se afunda tot mai rau - 17 septembrie 2010 Piata constructiilor din Romania se afunda tot mai rau - 17 septembrie 2010
Suprataxa pe cherestea scumpeste mobila si parchetul cu 10% Suprataxa pe cherestea scumpeste mobila si parchetul cu 10%
Skopek, BCR: Avem 1.800 de dosare pentru Skopek, BCR: Avem 1.800 de dosare pentru "Prima casa" - 24 August 2009

Vezi mai multe articole