Toamna aduce scumpirea chiriilor

15 august, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectele imobiliare noi, din ce in ce mai multe pe piata romaneasca, nu sunt inca in masura sa acopere cererea de locuinte.
 
Dupa ce, in ultimul an, chiriile au crescut cu aproximativ 30%, pentru lunile septembrie si octombrie agentiile imobiliare anunta noi scumpiri. Companiile straine care vor intra pe piata incepand din toamna, la care se adauga angajatii si studentii romani, creeaza o mare presiune pe cerere, sustine Georgiana Sandu, director de vanzari la Neocasa, citata de revista „Capital”.

Astfel, chiriile rezidentiale vor creste, in septembrie, cu cel putin 50 de euro, iar pentru locuintele de lux cu sume mult mai mari, estimeaza specialistii in domeniul imobiliar. Totusi, Bucurestiul este singurul oras din tara unde cererea si oferta au sanse sa se echilibreze. In celelalte mari orase din tara se inregistreaza in continuare o lipsa acuta de spatii rezidentiale, comerciale si de birouri. Primele ieftiniri ale chiriilor birourilor sunt asteptate de experti abia peste doi ani.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pagubitii ANL Pagubitii ANL
Dremel lanseaza noua unealta multifunctionala Seria 200 Dremel lanseaza noua unealta multifunctionala Seria 200
Montarea blatului de bucatarie Montarea blatului de bucatarie
Piata imobiliara 2005 Piata imobiliara 2005
HORNBACH: Vara, perioada aleasa de romani pentru inlocuirea placilor ceramice HORNBACH: Vara, perioada aleasa de romani pentru inlocuirea placilor ceramice
Guvernul da bani pentru 55 de buline rosii Guvernul da bani pentru 55 de buline rosii

Vezi mai multe articole