on

Top 6 avantaje ale unui apartament situat intr-un complex rezidential central

13 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Achizitionarea unei noi locuinte este o decizie importanta in viata oricui. Dificultatea acestei decizii apare de foarte multe ori dintr-un singur motiv: alegerea dintre un apartament vechi si unul nou. In ultima vreme, sunt preferate tot mai mult apartamentele noi, mai ales cele pozitionate intr-un complex rezidential central.

Cele mai importante 6 avantaje ale unui apartament situat intr-un complex rezidential central

1. Zona usor accesibila

Nevoia achizitionarii unei noi locuinte apare din mai multi factori. Un motiv foarte frecvent pentru care oamenii aleg sa se mute este acela de a fi mai aproape de serviciu sau de scoala copiilor. Un complex rezidential central are marele avantaj de a fi usor accesibil, majoritate acand in apropiere mai multe statii ale mijloacelor de transport in comun.

2. Suprafata mare a apartamentului

Complexele de locuinte nou construite cuprind in marea lor majoritate apartamente cu suprafete mari. Cum spatiul este o problema si in acelasi timp o necesitate mai ales pentru familiile mai numeroase, apartamentele din blocurile noi devin optiunile cele mai viabile.

3. Locuri de parcare

O alta mare problema care apare mai ales in marile orase este reprezentata de numarul redus de locuri de parcare, raportat la numarul de masini. Intr-un complex rezidential central, insa, aceasta problema isi gaseste rezolvarea. Aici exista suficiente locuri de parcare care pot gazdui atat masinile locatarilor, cat si pe cele ale vizitatorilor.

4. Prezenta unor vecini educati

Co-locatarii dintr-un bloc contribuie la influentarea stilului de viata general. Persoanele care locuiesc in complexele rezidentiale centrale au in general venituri medii spre mari si, in cele mai multe cazuri, o educatie superioara.

5. Siguranta sporita

Fata de un apartament situat intr-un bloc vechi, unde riscul de prabusire la cutremur este mult mai mare, un apartament dintr-un complex rezidential nou ofera un plus de siguranta in acest sens. Materialele folosite sunt de buna calitate, iar infrastructura blocului garanteaza mai multa protectie in fata unor astfel de fenomene.

Complexul Rezidential Citta Residence

Situat in sectorul 2 al Bucurestiului, intr-o zona aflata in plina dezvoltare, Complexul Rezidential Citta Residence se afla pe Soseaua Pantelimon nr. 266 si este format din 4 blocuri ce au in total 380 de apartamente. Apartamentele cu 2 camere sau apartamentele cu 3 camere au suprafete cuprinse intre 70 si 92 mp, si sunt ideale pentru familii.

Ansamblul de locuinte este construit conform standardelor de calitate si de siguranta, cu solutii moderne care minimizeaza costurile necesare intretinerii.

Complexul este dezvoltat de Pantelimon Residential Park si sustinut de Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari operatori imobiliari de pe piata din Romania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mutatul intr-o alta casa: 6 sfaturi care te vor ajuta sa impachetezi in doar doua zile toate lucrurile Mutatul intr-o alta casa: 6 sfaturi care te vor ajuta sa impachetezi in doar doua zile toate lucrurile
Piata imobiliara: metamorfoza de dupa aparitia masiva a centrelor comerciale Piata imobiliara: metamorfoza de dupa aparitia masiva a centrelor comerciale
Misiunea Casa Noua, episodul 1: creditul ipotecar Misiunea Casa Noua, episodul 1: creditul ipotecar
Programul "Casa Verde Plus" - Conditii de eligibilitate Programul "Casa Verde Plus" - Conditii de eligibilitate
Romania fara forta de munca - Cum s-a ajuns aici si ce este de facut Romania fara forta de munca - Cum s-a ajuns aici si ce este de facut
Evaluarea locuintei: cum se realizeaza in mod corect Evaluarea locuintei: cum se realizeaza in mod corect

Vezi mai multe articole