Ultra-violet, aleasa culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone

13 decembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ca de obicei, la fiecare sfarsit de an, cunoscutul institut Pantone anunta care va fi culoarea anului care urmeaza sa inceapa. La fel stau lucrurile si la final de 2017, cand am aflat deja care va fi cel mai des intalnita nuanta din 2018.

Astfel, institutul a stabilit ultraviolet ca fiind culoarea anului viitor. Argumentatia? Aceasta culoare este una puternica, exprima originalitate si ingeniozitate si promoveaza o gandire orientata catre viitor. De asemenea, ultravioletul este o nuanta usor misterioasa si care, in anumite combinatii, poate crea o serie de contraste spectaculoase.

Ultravioletul se va regasi atat in amenajarile de interior, dar si in moda sau alte domenii.

Institutul Pantone este autoritatea suprema in materie de culori si sisteme e culori. Acesta are rolul asumat de a ajuta companiile sa ia cele mai bune decizii in ceea ce priveste alegerea culorilor pentru marcile si produsele lor, prin crearea unei strategii personalizate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa
Amenajarea primului apartament Amenajarea primului apartament
Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa” Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa”
Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile
Cu ce dotari de interior vine un apartament dintr-un bloc nou Cu ce dotari de interior vine un apartament dintr-un bloc nou
Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti

Vezi mai multe articole