Pinetti Wine Rack

Cum functioneaza iluzia din acest suport de vinuri revolutionar

09 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Multe dintre lucrurile din casele noastre au devenit in timp atat de obisnuite, incat nici macar variatiunile de culori ale acestor obiecte nu mai au parca puterea de a ne surprinde. Insa legile fizicii pot face asta in continuare.

Compania americana Harlequin Illusions a patentat un suport de vinuri numit Pinetti Wine Rack, care pur si simplu se joaca cu mintea celor care il privesc. Din fata, pare ca ar sustine sticle de vin, dar vazut din lateral este cat se poate de gol!

Secretul acestei iluzii nu sta insa in cartea secreta a unui magician sau in retete de tehnologie avansata. O cautare pe Google a patentului pentru Pinetti Wine Rack ne arata ca totul este de fapt o iluzie cu oglinzi, fixate intr-un unghi de 45 de grade pentru a reflecta spatiul gol al cutiei. Tot ansamblul costa, conform paginii producatorului, 300 USD.

Suportul are o capacitate de 12 sticle de vin, dar numai 6 dintre ele pot fi pozitionate in spatele oglinzilor. Asa ca, pentru un efect maxim, este recomandat ca numai jumatate din aceasta capacitate sa fie folosita.

Iata cum functioneaza iluzia din Pinetti Wine Rack. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa-ti faci singur decoratiunile de Craciun – idei si exemple Cum sa-ti faci singur decoratiunile de Craciun – idei si exemple
Finisajul interior - un "dictionar" complet Finisajul interior - un "dictionar" complet
Decoratiuni de Valentine's Day Decoratiuni de Valentine's Day
5 lucruri de care ai nevoie intr-un apartament mic 5 lucruri de care ai nevoie intr-un apartament mic
Mobilierul desenat - o arta pe cale de disparitie Mobilierul desenat - o arta pe cale de disparitie
Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a

Vezi mai multe articole