1 martie 2015

Ziua in care natura renaste

01 martie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Trecand peste gandul ca timpul se duce mult prea repede si parca mai ieri v-am urat un an nou fericit, iata-ne intrati in prima luna de primavara: martie. Cu totii suntem constienti de faptul ca primavara este intervalul de timp in care toata natura renaste si se reinventeaza.

Noi, fiind parte din natura, avem ocazia sa imprumutam acest obicei si sa schimbam lucrurile la 180 de grade.

Dar haideti sa ne concentram asupra primaverii si asupra lucrurilor frumoase care se vor intampla oriunde iti vei arunca privirea. Pasarile ce brazdau cerurile pana la venirea iernii se vor intoarce si vor readuce la viata mozaicul de culori si sunete care mai de care mai diverse si imbietoare, flora iti va incanta simturile cu o explozie de culori si miresme, iar soarele va razbi prin plafonul de nori gri si va dezmierda tot ceea ce ne inconjoara.

Anul nou este o ocazie potrivita pentru un nou inceput, dar la fel este si primavara. Odata cu schimbarea decorului, ai ocazia sa schimbi in bine anumite lucruri din viata ta, iar atmosfera predominanta iti va oferi toata sustinerea de care ai nevoie!

Pe langa atmosfera, si MisiuneaCasa.ro iti este alaturi si iti ureaza tie, cititorule, un 1 martie seren si plin din cale-afara de bucurii de tot felul!

Primavara frumoasa!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vrei sa vinzi casa? Pregateste-o pentru vanzare Vrei sa vinzi casa? Pregateste-o pentru vanzare
Sistemele de securitate pentru locuinte Sistemele de securitate pentru locuinte
Planul familiei tale in caz de urgenta Planul familiei tale in caz de urgenta
Cum sa cureti calcarul din baie cu solutii pe care le poti prepara chiar tu Cum sa cureti calcarul din baie cu solutii pe care le poti prepara chiar tu
Avantajele si dezavantajele garsonierei Avantajele si dezavantajele garsonierei
Cum scapi de mirosul de tigara dintr-o incapere Cum scapi de mirosul de tigara dintr-o incapere

Vezi mai multe articole