on

7 cazi de baie pe care trebuie sa le vezi

14 august, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

O cada cu un design mai diferit poate schimba infatisarea intregii bai. In timp ce majoritatea oamenilor prefera cabinele de dus, unii dintre noi vor sa se bucure de acele momente de relaxare pe care doar o cada ni le poate oferi.

La ora actuala, exista pe piata o multitudine de modele de cazi de baie, cateva dintre ele vi le prezentam astazi. Poti alege o cada din lemn care sa ii ofere baii o nota proaspata, o cada transparenta care sa ii ofere baii un look modern, o cada cu hidromasaj care sa iti ofere relaxarea de care ai nevoie sau poti sa alegi o cada din cupru care sa devina o adevarata piesa de arta si decor.

Cazi din lemn

Sursa

Sursa

Cazi transparente

Sursa

Sursa

Cazi Rotunde

Sursa

Cazi suspendate

Sursa

Cazi in podea

Sursa

Cazi din piatra

Sursa

Sursa

Cazi din cupru

Sursa

Sursa

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O baie usor de curatat O baie usor de curatat
3 motive sa alegi parchet rezistent la apa pentru baie si bucatarie 3 motive sa alegi parchet rezistent la apa pentru baie si bucatarie
O cabina de dus fara infiltratii O cabina de dus fara infiltratii
Cum sa obtii un stil eclectic in baie Cum sa obtii un stil eclectic in baie
Desavarseste renovarea baii cu obiecte sanitare durabile si mobilier elegant si functional Desavarseste renovarea baii cu obiecte sanitare durabile si mobilier elegant si functional
Amenajarea baii - faianta sau vopsea lavabila cu microparticule ceramice? Amenajarea baii - faianta sau vopsea lavabila cu microparticule ceramice?

Vezi mai multe articole