Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Viata la cote neobisnuite – locuinta subacvatica

Adună
X
Adună
 •  

 • Viata la cote neobisnuite – locuinta subacvatica

  Oamenii au construit adaposturi in cele mai potrivnice regiuni ale lumii, de pe cele mai inalte piscuri ale muntilor, pana in cele mai aride deserturi si, mai mult, chiar in indepartatul cosmos.
  Desi au fost dezvoltate initial in scopuri stiintifice, locuintele subacvatice au devenit treptat o oportunitate pentru turism si divertisment. La nivel mondial, au fost implementate sau sunt in curs de implementare maiEste un proiect indraznet ce presupune o cladire rezidentiala construita in unul dintre cele mai neprietenoase locuri. multe idei de locuinte subacvatice care mai de care mai inovative si mai costisitoare.

  Neptus 60 Cliff Habitat este un proiect indraznet ce presupune o cladire rezidentiala construita in unul dintre cele mai neprietenoase locuri. Corpul cladirii este partial scufundat sub apa si partial deasupra apei, insa este gandit in asa fel incat sa se integreze in mod armonios in mediul natural. Intreaga structura e construita pe o coasta abrupta unde nu s-ar putea construi nimic altceva.

  Este un concept de constructie foarte popular. O parte a casei se afla sub apa, iar cealalta parte deasupra si este conceputa pentru a acomoda doua persoane ce isi doresc sa doarma sub apa.Utter Inn este un concept de constructie foarte popular. O parte a casei se afla sub apa, iar cealalta parte deasupra si este conceputa pentru a acomoda doua persoane ce isi doresc sa doarma sub apa. Spatiul scufundat are patru ferestre prin care locatarul poate admira flora si fauna marina. Exista mai multe astfel de proiecte raspandite prin toata lumea.

  Primul hotel subacvatic din lume, Jules Underwater Lodge, a fost construit intr-o perioada inPrimul hotel subacvatic din lume. care eco turismul era inca la inceput. Hotelul a gazduit multe personalitati de-a lungul timpului si inca nu si-a pierdut din popularitate.

  Poseidon Undersea Resort a fost inaugurat in 2009 in apropiere de Fiji si este la momentul actual cea mai spectaculoasa cladire subacvatica. Printre facilitatile pe care le include se numara: vizitarea insulei artificiale Poseidon, scufundarile si restaurantul cu pereti si tavan din sticla prin care poti privi de aproape viata A fost inaugurat in 2009 in apropiere de Fiji si este la momentul actual cea mai spectaculoasa cladire subacvatica.marina. Alte doua restaurante subacvatice unde mai poti lua masa sunt Anantara Kihavah Villas si Undersea Restaurant, ambele in Maldive.

  Trilobis a fost conceput ca o locuinta mobila ce are posibilitatea de a naviga apele lumii. Indraznetul proiect include un spectaculos punct de observatie deA fost conceput ca o locuinta mobila ce are posibilitatea de a naviga apele lumii. Indraznetul proiect include un spectaculos punct de observatie de unde locuitorii pot admira frumusetea vietii oceanice. unde locuitorii pot admira frumusetea vietii oceanice. Mai mult decat atat, Trilobis este conceput ca o casa verde si cu siguranta va reusi sa schimbe perspetiva asupra vietuirii subacvatice.

  Plasat in Dubai va fi probabil cea mai luxoasa statiune subacvatica. Spectaculos si futuristic, complexul va contine atat o statie terestra, cat si o impresionanta baza subacvatica.Proiectul Hydropolis plasat in Dubai va fi probabil cea mai luxoasa statiune subacvatica. Spectaculos si futuristic, complexul va contine atat o statie terestra, cat si o impresionanta baza subacvatica.
  Multi arhitecti si constructori sunt de parere ca momentul in care vom putea trai in zone rezidentiale subacvatice nu este deloc indepartat, iar o astfel de viata se anunta a fi extrem de interesanta.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Muscatele | Paradisul gradinaritului pentru toate gusturile
   postat de Calin Diaconu


   Cand vrei sa-ti transformi gradina, balconul sau teresa intr-un colt de rai primitor si inflorat, muscatele sunt cea mai buna alegere, atat pentru zone cu soare, cat si cu penumbra. Aceasta planta splendida, originara din Africa de Sud, te convinge cu abundenta de flori impresionante, cu o paleta larga de forme si culori si cu nevoi de ingrijire minime. Indiferent ca esti clasic, romantic, vintage sau modern, multumita versatilitatii lor, muscatele se integreaza usor in orice mediu...
   15.mai.2020, 20:22
  • Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi teren pentru casa
   postat de Admin.MC
   Mutarea de la bloc la casa este, probabil, visul oricarui om. Te vei invecina in mod direct cu mult mai putine familii, vei avea mai mult spatiu in care sa locuiesti plus curtea si gradinea aferente, garajul tau, pomi, umbra si liniste. Dar, pentru a putea ajunge cu adevarat in micul paradis la care visezi, trebuie sa te documentezi bine inainte sa achizitionezi terenul. Altfel, risti sa ai surprize dintre cele mai neplacute.


   Sfatul 1. Localizarea terenului este, de departe,...
   28.sep.2016, 06:24
  • Sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase
   postat de Admin.MC
   Unii considera ca masina de spalat vase este un lux, altii considera ca-i o necesitate. Cu acest articol nu cautam sa starnim polemica lux versus necesitate versus utilitate, ci sa iti oferim cateva sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase. Utilizarea corecta te va scapa de drumurile la service si va creste durata de viata a masinii de spalat vase. Primul si cel mai important sfat este sa folosesti doar detergent special pentru masina de spalat vase. In niciun caz nu folosi d...
   11.sep.2016, 10:41
  • Ghid de inchiriere a apartamentului
   postat de Admin.MC
   Frenezia din perioada de aur a domeniului imobiliar a apus demult. Daca inainte de 2010, cam orice proprietar reusea sa vanda sau sa inchirieze un apartament relativ repede, astazi lucrurile nu mai stau deloc asa. Sigur, daca esti dispus sa inchiriezi apartamentul la un pret mai mic decat media pietei sau a zonei, atunci iti vei gasi repede chirias. In schimb, daca vrei sa gasesti un chirias care sa-ti ofere un pret pe care tu il consideri corect, atunci trebuie sa ai invedere o serie de lucruri. ...
   02.sep.2016, 19:36
  • Ce calitati trebuie sa aiba o menajera
   postat de Admin.MC
   Nimanui nu-i place sa faca ordine si curatenie in propria lui casa, dar nu oricine isi permite sa angajeze o menajera pentru treburile casnice. Alegerea menajerei potrivite este destul de complicat, deoarece aceasta trebuie sa corespunda unei serii de criterii si exigente. Fiecare om are o serie de idei, conceptii si preconceptii despre cum ar trebui sa fie persoana care va intra in casa lui si va face curetenie. Iata care sunt cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aiba o menajera. ...
   24.aug.2016, 10:25
  • Reguli generale privind realizarea traseelor de evacuare a apei uzate (canalizarea)
   postat de Admin.MC

   O instalatie de canalizare reprezinta un sistem de conducte situate pe proprietate publica sau privata ce are rolul de a transporta apele uzate menajere, apele pluviale sau orice alt fluid care indeplineste conditiile de fi deversat conform normelor tehnice si standardelor. Aceasta instalatie nu include colectorul principal de canalizare stradala. Canalizarea menajera sau domestica asigura transportul ape uzate care contin excremente umane si alte substante lichide (ape de spalare necesara...
   04.iul.2016, 16:25
  Procesare...
  X